Sapte legi nescrise ale atractiei

Fiecare femeie dorește să fie atrăgătoare și, de ce nu, chiar irezistibilă. Dar ca să fii atrăgătoare pentru un bărbat, mai întâi este necesar să ai tu acest sentiment întipărit adânc în fiecare atitudine a ta.

Contrar a ceea ce, poate, ai citit deja pe internet, nu există rețete care să funcționeze pentru toată lumea la fel. În schimb, există anumite legi care pot fi adaptate la stilul tău, temperamentul tău și atunci funcționează la fel ca legea gravitației: și dacă nu crezi în ele!

Aceste legi nu implică niciun fel de manipulare. Dimpotrivă, cu cât începi să te simți tu mai valoroasă ca femeie, mai tu însăți, mai atrăgătoare, cu atât sunt mai simplu de aplicat și chiar reprezintă o condiție esențială.

Dezvoltarea ta ca femeie poate fi foarte incitantă. Trezirea calităților tale feminine pot funcționa ca un magnet pentru bărbații din jurul tău. Iar după aceea, totul devine simplu, ca o joacă fascinantă.

Dincolo de orice tehnică, metodă sau formulă atunci când vine vorba de atracție și a trezi iubirea, contează de fapt cât de mult îți conștientizezi propriile programe subconștiente care te aduc mereu în aceleași situații relaționale și felul în care reușești să îți vindeci traumele afective din trecut, astfel încât să nu îți blocheze prezentul.

Ce vom învăța în acest curs:

Calitățile feminine complementare care incită și atrag

Formula atracției aplicată stilului tău

De ce ”bărbații drăguți” nu ne atrag sau nu putem trece, cel mai adesea, pragul prieteniei cu ei

Importanța cunoașterii propriilor standarde relaționale și cum să faci să nu le încalci

Depedența emoțională – un puternic anafrodisiac

Exerciții simple de conțientizare a forței feminine

Poți urmări webinarul pe 2 octombrie 2108, între orele 20:30-22:00. Dacă nu poți participa live, poți urmări ulterior înregistrarea.

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri, acesta fiind al doilea dintre ele. Îl poți urmări însă și pe primul retroactiv online.

Cât costă cursul online complet?

Abonament GENERAL (7 cursuri)–  300 RON

Abonament AFRODITA (7 cursuri)– 250 RON (pentru cele care au participat la alte cursuri ale clubului)

Abonament ”ZEIȚE” (7 cursuri) – 100 RON (pentru cele care deja au parcurs cursul și doresc să îl reia)

Se poate plăti și pentru fiecare curs separat, taxa fiind de 50 RON/curs.

În prețul abonamentelor este inclus:

Webinarul săptămânal

Accesul la cursul online timp de încă o săptămână, în cazul în care nu ai reușit să participi live

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri)

Înscrierea în grupul secret de facebook dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Dacă nu dorești să participi la curs online, ci vrei să participi direct, te anunțăm că îl vom organiza la Cluj in perioada 3-4 noiembrie. Un weekend în care vor fi prezentate informații din toate cele șapte cursuri online + ateliere practice. Detalii aici.

Trainer: Diana Șerban

Mă înscriu!

X