Afrodisiacele naturale – retete si secrete

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifică erotismul controlat şi stimulează plăcerea şi trăirile amoroase intense. Acestea poarta numele zeitei grecesti a iubirii, Afrodita.

În Orient, se consideră că redau tinereţea, sunt un element tot atât de important în viaţa umană ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis.

Există în Orient, ca şi în alte locuri exotice de pe glob, o adevărată artă a amestecurilor dătătoare de pasiune, în care cunoscătorii împletesc cu măiestrie imaginaţia fecundă cu puterile magice ale acestor plante şi alimente afrodisiace.

Consumul regulat de afrodisiace şi în cantităţile indicate va face ca o femeie obişnuită să devină în scurt timp ceea ce bărbaţii numesc o ”bombă sexy”. Dar, în același mod, arta preparării afrodisiacelor te poate ajuta să îți transformi iubitul într-un amant ideal. Și ai totul la îndemână în bucătăria ta!

Afrodisiacele nu se folosesc doar pentru a trezi libidoul, ci și pentru a avea o stare de bine, un tonus excelent și poftă de viață, chiar dacă nu ești momentan într-o relație de cuplu.

Curtezanele, gheișele, femeile din haremuri cunoșteau această artă și o foloseau cu mult succes în relațiile lor amoroase. Tocmai de aceea, afrodisiacele ar trebui să fie un ingredient nelipsit pentru a-ți face relația mai savuroasă!

În acest webinar, vom învăța:

Tipurile de afrodisiace și cum anume se pot folosi

Afrodisiacele naturale din bucătăria ta – rețete inedite cu ingrediente la îndemână

Cum se savurează afrodisiacele

Tehnică specială de trezire a simțurilor cu ajutorul afrodisiacelor

Te invităm la webinarul despre afrodisiace care va fi pe 9 octombrie, între orele 20:30-22:00.Dacă nu poți participa live, poți urmări ulterior înregistrarea.

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri, acesta fiind al treilea dintre ele. Le poți urmări însă pe toate retroactiv online.

Cât costă cursul online complet?

Abonament GENERAL (7 cursuri)–  300 RON

Abonament AFRODITA (7 cursuri)– 250 RON (pentru cele care au participat la alte cursuri ale clubului)

Abonament ”ZEIȚE” (7 cursuri) – 100 RON (pentru cele care deja au parcurs cursul și doresc să îl reia)

Se poate plăti și pentru fiecare curs separat, taxa fiind de 50 RON/curs.

În prețul abonamentelor este inclus:

Webinarul săptămânal

Accesul la cursul online timp de încă o săptămână, în cazul în care nu ai reușit să participi live

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri)

Înscrierea în grupul secret de facebook dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Dacă nu dorești să participi la curs online, ci vrei să participi direct, te anunțăm că îl vom organiza la Cluj in perioada 3-4 noiembrie. Un weekend în care vor fi prezentate informații din toate cele șapte cursuri online + ateliere practice. Detalii aici.

Trainer: Diana Șerban

Mă înscriu!

X