Alimentatia secretă a reintineririi și a regenerării – cu ce se hrănesc zeitele? – partea 1

Știai că există anumite alimente care îți sunt la îndemână și care te pot ajuta să ai mereu o stare excepțională de vitalitate și care încetinesc procesele de îmbătrânire a organismului? Ba mai mult, te ajută să îți ascunzi vârsta sub un look proaspăt și mereu tânăr.

Oare ce mâncau sau ce licori ”fermecate” aveau zeițele care erau mereu tinere și îmbătrânirea nu exista pentru ele? Ei bine, nu le cunoaștem toate secretele, dar cu siguranță cunoaștem câteva licori speciale pe care le putem prepara și noi acasă destul de simplu.

Hidromelul…hmmm…licoarea cu puteri magice afrodisiace?

Hidromelul era considerat în culturile timpurii ca fiind o licoare sfântă la care aveau acces doar zeii și preoții din temple și era băut cu ocazia unor ritualuri religioase. Era o băutură dedicată zeilor și avea voie să fie băut doar în onoarea lor. Mulți artiști considerau că hidromelul conferă inspirație poetică divină și aduce o încântare extatică.

Procesul de preparare a hidromelului nu este deloc complicat. O băutură tonică şi revigorantă care se obţine amestecând 1 litru de apă cu 100 g miere şi lăsând-o la fermentat 1-2 zile într-un loc cald, până capătă un gust acrişor. Se consumă de preferinţă la distanţă în timp de mese, pentru a savura efectul reîmprospătător.

Hidromelul condimentat cu ierburi afrodisiace ajută celor ”obosiți de dragoste” să capete un nou avânt. De fapt, hidromelul simplu este și el un foarte bun afrodisiac. În Evul Mediu se considera combinația dintre miere, vin și miez de nucă de cocos ca fiind magică din punct de vedere al stimulării apetitului amoros.

Relatarea unui bărbat care își împlinea zilnic cele patru soții

Iată o relatare impresionantă a renumitului călător Ibn Battuta care expune extraordinarele potențialități afrodisiace ale amestecului de miere cu lapte de cocos:

”Zece zile după ce ne-am îmbarcat în Calicut, am ajuns cu succes în insula Dibat-el-Halal. Locuitorii ei prepară din miere și lapte de cocos un fel de hidromel care le conferă, împreună cu unii pești pe care îi consumă în principal, o putere bărbătească de neîntâlnit la celelalte popoare. Locuitorii acestor insule sunt capabili de lucruri uimitoare cu nevestele lor, dar și eu, un străin, am fost părtaș la aceste puteri. Cât am poposit pe aceste insule, am avut patru neveste oficiale și eram zilnic disponibil pentru fiecare dintre ele, mai vizitam în plus și pe una dintre concubinele mele, care tocmai era la rând, și vă mărturisesc că aceasta a durat zi de zi timp de 18 luni.”

Polenul reîntinerește și regenerează

Polenul este un alt aliment magic pentru procesele de regenerare și reîntinerire. Se consumă dimineața pe stomacul gol câte o linguriță pentru a asigura puterea corpului și pentru a provoca o amplă dorință erotică.

Actul amoros necesită o mare energie și nimeni nu poate trăi un orgasm intens fiind devitalizat și având corpul încărcat cu diferite toxine. Necesarul de energie pentru un raport sexual variază în funcție de durata lui și de efortul depus de cei doi iubiți. Medicii au estimat chiar și greutatea care se poate pierde făcând dragoste, știind că nevoia de energie în medie ar fi de 200 calorii pentru fiecare raport sexual. În acest sens, consumul regulat de polen reprezintă soluția ideală pentru vitalitate amoroasă constantă.

Polenul ajută și femeile care suferă de frigiditate, absența sensibilității sânilor și dificultatea atingerii orgasmului. Polenul poate fi o soluție pentru bărbații care suferă de impotență, de ejaculare precoce și de senzații de arsură în timpul actului sexual, aceste senzații având legătură cu emisia de toxine în secrețiile sexuale. Polenul are capacitatea de a neutraliza o parte din substanțele artificiale pe care le ingerăm în fiecare zi.

Are, de asemenea, un impact benefic asupra tulburarilor endocrine și neurologice și în dereglările ciclului menstrual.

Iată mai jos o rețetă delicioasă cu polen, rețetă care poate fi servită înainte de …preludiu:

Ingrediente: 2 linguri de cacao, 2 linguri de apă, 2 linguri de polen, 3 linguri de miere, 2 linguri de unt de arahide. Se dizolva cacao in apă într-un bol. În alt bol, se amestecă polenul cu mierea și apoi se combină conținutul celor două boluri. Se adaugă untul de arahide și se amestecă cu mâna. Se fac niște biluțe micuțe care se țin la frigider.

În tabăra de feminitate din 1-5 august vom avea un atelier special de preparare a bunătăților afrodisiace, folosind rețete străvechi, furate de la curtezane, gheișe și femeile din haremuri.

Poftă bună!

Vreau mai multe detalii despre tabăra de feminitate ”Secretele Zeiței”

Lasă un comentariu

X