Arta preludiului delicios

Știai că o femeie are nevoie de cel puțin 30 minute de preludiu pentru fi pregătită pentru actul sexual și pentru a putea atinge mai multe tipuri de orgasm?

Preludiul pregăteşte terenul, armonizează energiile, trezeşte dorinţa şi excită simţurile. Cele mai multe femei au nevoie de un preludiu suficient de mare ca să devină pasionale şi frenetice în actul amoros, chiar dacă energia erotică la bărbați se trezește mult mai repede.

Fiecare femeie își poate iniția cu tandrețe iubitul în arta preludiului. Dacă nu știe ce să facă în cele 30 minute, va fi o adevărată plăcere să îi arăți! Orice act amoros durează mult mai mult dacă se acordă importanța necesară acestei etape deoarece bărbatul ale timpul necesar să se armonizeze cu energiile femeii și ulterior va controla mult mai bine energia sexuală.

Ce cuprinde acest webinar?

Cum să creezi o atmosferă magică în dormitor

Secretele zonelor erogene la bărbat și la femeie

Ce este inteligența erotică și cum să o trezești

Câteva elemente simple de masaj senzual

Jocuri inedite și pline de tandrețe care amplifică atracția amoroasă

Te invităm la webinarul despre preludiu, care va fi pe 16 octombrie, între orele 20:30-22:00.Dacă nu poți participa live, poți urmări ulterior înregistrarea.

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri, acesta fiind al patrulea dintre ele. Le poți urmări însă pe toate retroactiv online.

Cât costă cursul online complet?

Abonament GENERAL (7 cursuri)–  300 RON

Abonament AFRODITA (7 cursuri)– 250 RON (pentru cele care au participat la alte cursuri ale clubului)

Abonament ”ZEIȚE” (7 cursuri) – 100 RON (pentru cele care deja au parcurs cursul și doresc să îl reia)

Se poate plăti și pentru fiecare curs separat, taxa fiind de 50 RON/curs.

În prețul abonamentelor este inclus:

Webinarul săptămânal

Accesul la cursul online timp de încă o săptămână, în cazul în care nu ai reușit să participi live

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri)

Înscrierea în grupul secret de facebook dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Dacă nu dorești să participi la curs online, ci vrei să participi direct, te anunțăm că îl vom organiza la Cluj in perioada 3-4 noiembrie. Un weekend în care vor fi prezentate informații din toate cele șapte cursuri online + ateliere practice. Detalii aici.

Trainer: Diana Șerban

Mă înscriu!

 

 

X