Retete afrodisiace simple și la îndemână

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifică erotismul controlat şi stimulează plăcerea şi trăirile amoroase intense.

În Orient, se consideră că redau tinereţea, sunt un element tot atât de important în viaţa umană ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis. Există în Orient, ca şi în alte locuri exotice de pe glob, o adevărată artă a amestecurilor dătătoare de pasiune, în care cunoscătorii împletesc cu măiestrie imaginaţia fecundă cu puterile magice ale acestor plante şi alimente afrodisiace.

Consumul regulat de afrodisiace şi în cantităţile indicate va face ca o femeie obişnuită să devină în scurt timp ceea ce bărbaţii numesc o ”bombă sexy”.

Vă prezentăm câteva reţete miraculoase pentru stimularea dorinţei şi atingerea cu uşurinţă a satisfacţiei amoroase. Uşor de realizat şi foarte eficiente, reţetele de afrodisiace care urmează pot fi folosite în egală măsură şi de cupluri aflate la începutul relaţiei, atunci când pasiunea pare că nu are nevoie de nimic pentru a atinge extazul, şi de cupluri care aprofundează misterele erotismului, descoperind astfel noi izvoare de savoare…

Tinctura magică a atracţiei irezistibile

Bătrânii spun că dacă vrei să atragi în mrejele tale un bărbat sau o femeie, în funcţie de caz, poţi folosi o tinctură magică care nu a dat niciodată greş…

Faceţi un ceai concentrat din combinaţia mai multor plante, la care se adaugă şi rădăcina de Ginseng, uscată şi măcinată. Se zdrobesc câte 10 g. de scorţişoară şi de nucşoară verde, se adaugă nouă boabe de piper negru, două trei cuişoare şi puţin şofran (pe care le puteţi găsi la orice alimentară). Se lasă la macerat trei zile în 250 g. alcool 60 de grade, se mai adaugă apoi 25 g. de rădăcină zdrobită de Ginseng. Acest macerat puternic afrodisiac se ia câte 3 linguriţe pe zi, cu o jumătate de oră înainte de a mânca sau de a face dragoste.

Începeţi să simţiţi că ochii vă strălucesc mai puternic. Şi că celălalt este irezistibil atras. Deveniţi electrizanţi… Iar celălalt rămâne fascinat urmărindu-vă cu privirea.

„Ceaiul magic al lui NOSTRADAMUS”

Aceasta este o reţetă foarte cunoscută în secolul al XVI-lea ca afrodisiac, astfel încât una din plantele care o compun era interzisă în culturile din grădinile mănăstirilor (este vorba despre salvie)!

Într-un pahar cu apă fiartă faceţi o infuzie de 10 grame salvie, 8 grame cimbru, 5 grame mentă. Îndulciţi totul cu o linguriţă de miere. Serviţi înainte de masă şi… neapărat cu fiinţa iubită aproape…

In tratatele arabe se recomanda multe amestecuri pe baza de miere cu efect foarte puternic asupra sexualitatii.

“Cel care se simte slabit si nu poate sa faca amor, ar trebui sa bea un pahar plin de miere lichida, sa manance 20 migdale si 100 muguri de pin. El trebuie sa urmeze acest regim timp de 3 nopti.”

(Gradina parfumata)

Femeile din haremuri faceau niste serbeturi delicioase din petale de trandafiri sau iasomie cu flori de portocal. Smochinele curatate de samburi, stropite cu apa de trandafiri si umplute cu crema de branza dulce se numarau printre mancarurile favorite.

Dr. William Robinson, director al sectiei de Urologie din NY, spune ca alimentatia in caz de impotență trebuie să contina ouă, condimente si fructe. El recomandă 2-6 galbenusuri pe zi crude, din care 2-3 dimineata si restul pe parcursul zilei. Condimentele cele mai puternice in acest caz sunt sofranul, piperul, scortisoara si ghimbirul.

La autorii orientali, exista o credinta puternica in virtutiile usturoiului, considerat ca fiind eminamente afrodisiac si cel mai activ dintre alimente.

Un efect puternic de stimulare afrodisiacă il au produsele apicole: mierea, polenul, lăptisorul de matcă si păstura.

Acest subiect al afrodisiacelor de toate tipurile, nu doar gustative, dar și tactile, auditive, vizuale, le vom ”cerceta” îndeaproape în cadrul cursului Secretele Zeitei, care acum este disponibil și online.

În plus, în Tabăra de Feminitate ”Secretele Zeiței” avem un atelier special despre afrodisiace și cum să le preparăm, cu degustare.

2 thoughts on “Retete afrodisiace simple și la îndemână

Lasă un comentariu

X