Ghidul continentei sexuale

Amorul cu continență sexuală este o formă superioară de a face dragoste și este destinată celor care doresc să iși revoluționeze cu adevărat viața intimă.

Ce este continența sexuală?

Continența sexuală oferă bărbatului capacitatea de a controla procesul ejaculator la vointa, iar femeii posibilitatea de a trăi orgasme multiple.

Am fost învățați că ejacularea și orgasmul înseamnă același lucru. Insă nu este deloc așa. Cele două procese sunt controlate de două zone diferite din creierul nostru. Astfel, un bărbat poate trăi stări foarte intense de orgasm fără să iși piardă deloc potențialul sexual prin ejaculare.

În plus, s-a constat că andropauza (perioada de repaus sexual la care un bărbat este „obligat” spre sfârşitul vieţii) este mult întârziată dacă cel în cauză a drămuit mai atent rezerva sa seminală. Aşa cum se petrece de obicei, odată cu epuizarea potențialului sexual, scad mult vitalitatea, memoria, creativitatea, puterea fizică iar pentru cel în cauză devine clar că bătrâneţea a cam intrat în drepturi.

Dacă o femeie practică iubirea cu continenţă sexuală devine mai atrăgătoare, iar frumuseţea şi strălucirea ei durează, uneori, incredibil de mult. În plus, menopauza este amânată cu foarte mulți ani.

Avantajele practicării continenţei sexuale:

 • trezirea capacitatii de a avea orgasme multiple (atât la bărbat cât şi la femeie) şi o amplificare nebănuită a plăcerii;
 • apariţia unei stări de nesaţ, de dorinţă parcă eternă între cei doi, care nu se mai satură unul de celălalt;
 • longevitatea vieţii sexuale;
 • regenerare şi reîntinerire;
 • tonus vital mărit;
 • dispariţia stărilor de vlăguire, somnolenţă după actul amoros;
 • echilibru psihic, amplificarea creativităţii, trezirea inteligenţei;
 • amplificarea farmecului personal si a charismei, atât la bărbat cât şi la femeie;
 • eliminarea completă a riscului unei gravidităţi nedorite;
 • reducerea importantă a secreţiilor menstruale şi a fenomenelor secundare legate de ciclu;
 • dă posibilitatea mai multor femei să cunoască, în sfârşit, ce este orgasmul si chiar mai multe tipuri de orgasm (ştiut fiind că multe femei au nevoie de o stimulare erotică de minim 30 de minute iar bărbatul ejaculeaza deseori după maxim 10 minute);
 • ajută, în cazul femeilor, la creşterea armonioasă a sânilor

Testimoniale participanți:

Alina Hustiuc, Cluj Napoca

”E o lume noua cursul acesta. Dragi oameni, o lume de energii, de senzatii, stari si potential enorm vi se va deschide prin acest curs. Daca ati avut senzatia ca suntem mult mai extinsi ca forma de constiinta, ca forma nevazuta a fiintei, acest curs va explora si va aprofunda aceasta senzatie. Un dulce nemarginit si implinitor veti experimenta!”

Carmen Serdean, Cluj Napoca

”Am venit fara sa stiu la ce sa ma astept. Am descoperit intr-un mod relaxat metode la indemana, ce pot fi aplicate in contextual zilei de azi.”

Lavinia Stoica, Cluj Napoca

”Un curs foarte clar, eficient, relaxant si extrem de placut. Structura, subiectele, modul in care a fost conceput, exercitiile in sinergie cu explicatiile mi-au placut foarte mult.

Sunt foarte multumita, nu ma asteptam sa gasesc o multitudine de explicatii vaste spuse “pe intelesul tuturor”. Suntem foarte norocosi sa te avem ca trainer, dai explicatiile intr-un mod foarte amuzant, dar totusi serios.”

Pachetul pe care noi ti-l oferim pentru acest curs este extrem de avantajos pentru tine si va cuprinde:

Cursul “Ghidul continentei de la A la Z” – in care vei primi toate informatiile necesare despre actul amoros cu continenta si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a realiza aceasta.

1 material video cu posturi yoga care ajută în realizarea continenței sexuale, realizat de un instructor yoga acreditat la care vei avea acces online.

Cursurile onlinese pot viziona oricând, la cerere, completând formularul de înscriere de mai jos.

Pret pachet: 200 RON

Plata se face prin transfer online într-un cont bancar pe care il veți primi în momentul înscrierii.

Mă înscriu!

X