Uleiuri afrodisiace, din secretele dormitorului


Bună, draga mea,

Stiu ca adori povestile de iubire pentru ca si eu simt la fel. Tocmai de aceea, imi doresc sa te ajut sa iti faci povestea de iubire mai frumoasa folosind cateva secrete stravechi.

“Unde este bine sa ne dam cu parfum?” intreaba o femeie.
“Acolo unde vrei sa fii sarutata”, a raspuns Coco Chanel.

Cand vine vorba de senzualitate si dragoste, uleiurile esentiale au foarte multe de oferit. Exista uleiuri care calmeaza sistemul nervos si te ajuta sa intri intr-o stare de relaxare si intimitate, uleiuri care te ajuta sa te deschizi afectiv si emotional sau uleiuri care iti ridica nivelul de energie erotica si senzualitate.

Anumite uleiuri esentiale trezesc dorintele si stimuleaza simturile. Acestea se vor amesteca intim cu mirosul trupului si vor avea efecte fizice si psihice care cresc libidoul. De aceea, uleiurile pe care le folosesti in dormitor trebuie alese cu grija.

Inca din vremurile stravechi, se cunosteau secretele parfumurilor in arta erotica. Curtezanele le foloseau, femeile din haremuri stiau cum sa prepare amestecuri imbietoare de uleiuri pentru a crea o atmosfera incitanta, Cleopatra isi parfuma apartamentele cu esente pure si afrodisiace. Unele dintre aceste retete s-au pastrat pana in zilele noastre si acum a sosit momentul sa ti le impartasim.

S-ar putea sa te confrunti cu unele probleme in viata intima si atunci iti vom recomanda cateva retete pentru:

– Depasirea anxietatii si insecuritatii in intimitate
– Afrodisiace menite sa iti creasca nu doar libidoul, dar si pofta si bucuria de viata
– Depasirea frigiditatii sau a altor blocaje de natura sexuala
– Crearea unei ambiante magice si intime in dormitor
– Barbatii care se confrunta cu disfunctii erectile
– Femeile care sunt inchise afectiv si le este dificil sa se deschida amoros

Sau poate doar iti doresti sa patrunzi in lumea fascinanta si plina de miracole a acestor esente pe care ni le-a daruit natura si care inca ascund multe taine.

Te invitam sa iti petreci doua ore intr-o incapere plina de miresme placute, chiar imbatatoare, care cu siguranta iti vor induce o stare minunata!

Te anunțăm când va fi următorul curs ”Uleiurile afrodisiace” în Cluj Napoca.

Pretul este 60 RON.

Workshopul este susținut de Diana Șerban

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer | coach defeminitate | consultant dezvoltare personala

Trainer in cursuri de dezvoltare personala pentru femei de mai bine de 12 ani, si-a dedicat o mare parte din viata pentru a structura si a dezvolta cursuri care sa ajute femeile sa se descopere pe ele insele, sa gaseasca solutii la problemele care sunt specific feminine si sa isi trezeasca, sa isi foloseasca din plin calitatile.

Absolventa a Facultatii de Jurnalistica din cadrul Universitatii Babes Bolyai, a studiat si diverse forme de dezvoltare personala – psihologie moderna, psihologia cuantica, inteligenta emotionala, metode de eliberare si vindecare emotionala.

A initiat acum un an programul de armonizare feminina “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat deja de diverse metode de dezvoltare personala specific feminine.

A organizat diverse seminarii, conferinte la care au participat sute de femei din toata tara, in cadrul asociatiei “Venus- pentru elevarea femeii”, precum si seminarii de feminitate in strainatate.

A doua mare pasiune a ei este teatrul, care o ajuta sa fie mereu creativa, surprinzatoare si relaxata in feminitatea ei. Anul trecut a organizat prima editie a Festivalului de Teatru Initiatic HEART la Cluj Napoca, care a adus in scena trupe de teatru care practica arta spirituala, initiatica, transformatoare si a fost primul festival de teatru de acest gen din Romania.

X