Din secretele zeitei

Încrederea in sine…secretul unei relații reușite! Nu, nu am greșit, am scris corect. Al unei relații reușite cu tine insăți, dar și cu bărbatul din viața ta.

O femeie trezită este o femeie care are încredere în ea insăși. Cu asta suntem cu toate de acord. Dar, ca efect secundar, să spunem așa, acest lucru atrage și încrederea bărbatului iubit.

De multe ori te-ai plâns, pe bună dreptate, că nu poți avea încredere în el. Unii bărbați rănesc femeia pentru că e singurul mod, inconștient, în care simt că relaționează cu ea, că o ating, ceea ce reprezintă clar o disfuncționalitate. Dar, cei mai mulți sunt “clueless”, adică nu fac aceasta în mod intenționat, ci pentru că nu știu cum să procedeze. Foarte mulți bărbați experimentează o stare de singurătate acută și se simt lipsiți de încredere ei inșiși în raport cu propria viață. Maschează aceste vulnerabilități prin indiferență sau prin inaccesibilitate emoțională, iși pun un ”zid” în jurul inimii.

Și când femeia simte acest lucru, cel mai stângaci gest pe care îl poate face este să îi răspundă la fel: cu lipsă de încredere și răceală.

O femeie care are cu adevărat încredere în propria ei feminitate știe cum să își păstreze inima deschisă și in aceste condiții și cum să nu cadă în capcana vulnerabilității.

Dacă tu ai încredere în tine în relația cu un bărbat și el va avea încredere în tine!

Știu că încrederea ta în el este importantă și că este baza unei relații, dar ea începe cu tine având încredere în tine și nu cu tine având încredere în el. Este acea încredere că, orice ar spune sau ar face el, tu vei fi bine. Acea încredere pe care o ai tu în tine ca nu vei tolera orice tip de comportament din partea lui, că nu vei tolera nicio formă de abuz emoțional sau lipsă de conexiune între voi doi.

Și motivul pentru care tu ai încredere că nu vei tolera nimic din toate acestea este pentru că tu ai încredere în tine! Și aceasta îți va permite sa fii tu insăți când ești cu el, fără nicio frică sau reținere. Poți fi dulce, tandră, atentă, drăgălașă cu el.

Iar dacă tu poți fi atât de ”tu însăți” cu el și ești relaxată in feminitatea ta, îl poți accepta complet și pe el exact așa cum este.

Iar el va simți asta! Se va simți acceptat și va căpăta și el încredere in tine, în relație.

Intenția ta de a fi complet tu insăți, deplină in feminitatea ta, atunci când ești cu el, nu numai că îl va excita la culme, dar îl va face să se simtă bărbat, acceptat si de încredere. De-abia din acel moment începe să se clădească încrederea reciprocă.

Și așa se creează o relație profundă și împlinitoare de iubire…și acesta este doar începutul!

Te aștept la atelierul Secretele Zeiței pentru a descoperi împreună care sunt cele 7 secrete ale unei femei trezite, conștientă de feminitatea ei.

Lasă un comentariu

X