Esti o femeie independenta care nu are nevoie de un barbat? Hmmm…

Ceea ce un barbat gaseste a fi foarte atractiv la o femeie, la un nivel fundamental, este feminitatea. Cu cat o femeie este mai feminina, cu atat este mai irezistibila.
Indiferent de cine ia copiii de la scoala sau cine repara masina, barbatii sunt facuti sa raspunda la energia feminina.
Si asta pentru ca ei au nevoie de aceasta energie pentru a se simti masculini.
“Eroul” din orice barbat se trezeste atunci cand femeia are nevoie de el pentru ceva ce doar el ii poate oferi. Si aici ma refer la partea emotionala, nu la cea materiala.

O femeie de valoare, care este independenta si puternica, este, in acelasi timp, si suficient de inteleapta incat sa isi dea seama ca trebuie sa faca loc in viata ei pentru ceva ce doar barbatul, barbatul ei, ii poate oferi. Daca sta intr-o seara in bar cu prietenele ei si afirma: “ Barbatii! Cine are nevoie de ei?”, nu crede cu adevarat ce spune.
Daca un barbat ar auzi aceasta afirmatie, nu i-ar trezi admiratia pentru cat este ea de puternica si nu are nevoie de nimic, ci doar s-ar simti inutil. Si stim deja ca barbatii nu raman acolo unde se simt inutili. Instinctul lor este acela de a proteja, de a ocroti, de a cuceri femeia si de a avea grija de ea. Prin asta se simte barbat.

O femeie care isi cunoaste valoarea, chiar daca este puternica si independenta, stie cum sa aiba nevoie de un barbat intr-un mod intelept si cum sa ii faca loc in viata ei.
De exemplu, atunci cand vine de la munca si il ia in brate spunandu-i cat de dor i-a fost de el si ca de- abia astepta sa il vada, este suficient uneori ca el sa se simta dorit si iubit.

Am vazut multe femei care nu accepta ajutorul barbatilor nici pentru cele mai nesemnificative lucruri.
Daca va plimbati seara, se face racoare si el iti ofera geaca lui, ia-o! Chiar daca nu ti-e frig, chiar daca nu iti place geaca lui sau ai prefera sa simti vantul pe piele. Este modul lui de a simti ca este barbat langa tine, ca te protejeaza si asta il face sa se simta acceptat. O femeie care ii accepta ajutorul este o femeie care il accepta pe el.
Prin asta, ii spui : “ da, iti permit sa ai grija de mine, te accept ca barbat in viata mea.”

El stie ca esti suficient de puternica sa ai grija singura de tine, dar, la un nivel profund, isi doreste sa poata sa iti implineasca nevoile.
O femeie care isi cunoaste valoarea stie asta si isi permite sa fie vulnerabila. Pentru ca aici nu este vorba de tine si puterea ta ca femeie, ci de validarea lui ca barbat.

Vom discuta pe larg in tabara de feminitate din august despre ce inseamna sa fii o femeie care isi cunoaste valoarea si, in acelasi timp, sa ii permiti si barbatului sa vina in intampinarea nevoilor tale.

Diana Serban

Lasă un comentariu

X