Femeia senzuală vs femeia ușoară

Ati vazut vreodata pe strada o femeie dezinvoltă, frumoasă, care emana senzualitate prin toti porii si nu v-ati putut abtine sa nu  intoarceti capul dupa ea?

Cati dintre voi ati admirat-o sincer si cati ati considerat-o o femeie usoara si superficiala?

Acum 20 de ani eram o fetita pe cale sa devina femeie fara prejudecati, foarte sigura de feminitatea ei si care atragea privirile pe strada. Nu mi-am dat seama ca foarte multi dintre cunoscutii mei ma judecau pentru atitudinea foarte libera si dezinvolta. Eu traiam in lumea mea considerand ca senzualitatea este o trasatura care ma defineste si imi dadea siguranta ca sunt irezistibila. Culmea este ca la vremea aceea nici macar nu imi incepusem inca viata sexuala.

Imediat ce am observat parerile celorlalti, am inceput sa imi inhib feminitatea si sa incerc sa devin o femeie “serioasa”. Fustele erau mai lungi, culorile mai putin intense, rasul  mai putin zgomotos, mama – mai fericita.

Din fericire, nu am reusit intru totul.

Dupa cativa ani, mi-am dat seama ca nu mai eram eu insami. Urmand exemplul femeilor din jurul meu, am inceput sa imi cheltui banii pe produse cosmetice scumpe, tratamente corporale care aveau rezultat doar pe moment, dar costau o avere. Aveam gene false, par fals, unghii false, dar vroiam sa fiu autentica. Era incercarea mea disperata de a ma recastiga pe mine insami asa cum stiam ca pot sa fiu.

Doar ca, in continuare ma simteam  invizibila pentru cei din jur.

Si atunci am realizat ca desi cheltuiam foarte multi bani ca sa fiu frumoasa, nu ma simteam deloc nici feminina, nici senzuala.

Intr-o zi, mergand pe strada, imbracata doar intr-un trenning, in adidasi, nemachiata, parul prins intr un elastic banal, mi am zis sa incerc ceva inedit ce citisem undeva. Mi-am schimbat starea si atitudinea, am adoptat mersul, pozitia corporala a acelei femei senzuale care stiam ca sunt si mi-am imaginat ca sunt o femeie frumoasa, senzuală și foarte sigură pe calitățile ei. Nu au trecut cinci minute pana cand am inceput sa fiu observata, oamenii realmente intorceau capul pe strada. Momentul de apogeu a fost cand un barbat mi-a cumparat un trandafir si mi l-a daruit. Un necunoscut.

Atunci am inteles ca starea aceea de senzualitate nu am putut sa o cumpar de la niciun salon de infrumusetare. Era, vorba aceea, “de nepretuit”. Si o aveam cu mine tot timpul, era gratis si puteam sa o accesez oricand, era in buzunarul sufletului meu.

Nu inseamna ca am renuntat la machiaj sau ca nu mai merg la cosmetica! Doar ca, in plus, am descoperit acele secrete care țin de energia feminină și cum anume să o accesez, să privesc lumea prin ochii unei femei senzuale si să mă privesc in oglinda cu transfigurare. Mă simt foarte bine cu mine și cu ceea ce sunt ca femeie.

Feminitatea este o energie. O femeie este cu atât mai irezistibilă cu cât are mai multe calități trezite și este conștientă de ele.

Cu cât energia ta feminină este mai puternică, cu atât puterea ta de atracție este mai puternică.

Și aici mă refer la a atrage în viața ta orice ai nevoie: iubire, resurse, oameni, situații favorabile. Există anumite legi în acest univers care vorbesc despre polarizare, atracție, rolul femeii în acest univers complex în care ne-am născut.

A întelege toate aceste aspecte înseamnă, de fapt, a întelege sensul profund al feminității tale.

Din acest motiv, am conceput pentru tine un curs special Secretele Zeitei, în care vom învăța cum funcționează energia feminină și, mai ales, cum funcționează ea in raport cu energia masculină.

Am conceput acest curs pentru că în energia senzuală a unei femei se află cea mai mare forță a ei.

Iar această energie poate fi cel mai ușor accesată prin iubire și eros. De aceea, în tantra există nenumărate modalități de a trezi această energie în cuplu și de a atinge extazul. Exact aceste modalități sunt cele pe care le vom studia în detaliu în cele 7 săptămâni de curs. Cursul va fi transmis si online pentru femeile din alte orașe, care își doresc să participe.

Energia senzuală și erotică este o energie foarte puternică. De aceea, de-a lungul timpului a fost blamată, ascunsă, reprimată și închistată în prejudecăți. Dacă însă înveți să folosești această forță în favoarea ta și pentru evoluția ta spirituală în această lume, devii cu adevărat FEMEIE. A sosit momentul să te descoperi în varianta ta completă.

Diana Șerban

 

 

 

Lasă un comentariu

X