Femeie ”periculoasă”, avem nevoie de tine!

”Iat-o…ea este…genul de femeie “periculoasă”, genul de femeie care e mult prea mult. Femeia care iubește prea intens, simte prea profund, cere prea mult, dorește prea mult. Iat-o …cum provoacă toate prejudecățile cu râsul ei, curbele ei, onestitatea ei, sexualitatea ei. Prezența ei este ca cel mai impunător copac. Iat-o cum cauzează reacții prin faptul ca vrea totul – prea multă fericire, prea multă independență, prea multă plăcere.

Femeia care face oamenii să gândească prea mult, să simtă prea mult, să fie prea mult!

Ea va risca totul pentru dorul inimii și a corpului ei, iar asta o va face să fie ce este – o femeie ”periculoasă”.

Cu autenticitatea ei și siguranța de sine, arătată în felul în care se poartă, cu râsul ei din străfundul ființei, cu apetitul ei și pasiunea ei frenetică pentru viață, toți ochii sunt pe ea.

Femeie ”periculoasă” care ești …prea zgomotoasă, prea vibrantă, prea onestă, prea emoțională, prea deșteaptă, prea frumoasă, prea dificilă, prea senzitivă, prea sălbatică, prea intimidantă, prea de success, prea puternică, prea bucuroasă…

Prea Femeie, cu inima prea tandră!

Ea vrea dreptate, sinceritate, intimitate, respect, să fie văzută, înțeleasă, vrea atenție completă și promisiuni care să fie ținute.

A fost numită ”pretențioasă” pentru ca vrea ceea ce vrea și știe ce vrea. Este și intimidantă din cauza spațiului pe care îl ocupă.

A fost numită ”egoistă” pentru că se iubește și se respectă pe sine.

A fost numită ”vrăjitoare” pentru că știe cum să se vindece pe sine.

Cu toții am încercat să o înnăbușim de secole în surorile, în fiicele noastre, în prietenele noastre și în toate manifestările neînțelese, respinse ale feminității. Chiar și acum blamăm femeia care e ”prea” femeie atunci când își arată măreția, dorul și natura pasională.

Și cu toate acestea, EA înflorește.

NOI suntem femeile care suntem ”prea mult” și care am fost înnăbușite timp de secole pentru că oamenilor le-a fost frică de noi. Au fost terifiați de puterea noastră, de modul în care cerem respect și în care gestionăm adevărul a ceea ce suntem.

Dar în lumea nouă ce se naște, suntem martorii asumării puterii și a repunerii în drepturi a femeii așa zis ”periculoase”. Femeia care este prea mult, este de fapt Eternul Feminin.

Sunt eu, ești tu. Ești principiul feminin care iubește. În sfârșit are spațiu să iasă la suprafață!

Dacă ai fost etichetată ca fiind o femeie altfel, prea emoțională, prea senzuală, puternică sau îndrăzneață, atunci probabil ești o femeie care e ”prea femeie”.

Și dacă ești, te implor să îmbrățișezi tot ceea ce ești, în toată profunzimea ta! Să nu te abții și să nu renunți la tine în toată măreția ta!

Uită tot ce ai auzit pentru că a fi prea mult este un dar! Unul care poate vindeca, incita, elibera și ajunge direct în inima lucrurilor.

Să nu-ți fie frică de acest dar și să nu lași pe nimeni să te îndepărteze de el. Darul tău de a fi prea mult este magic, este medicament. Poate transforma lumea.

Așa că, te rog, Femeie care ești prea Femeie: cere, caută, dorește, extinde-te, simte, mișcă-te, FII!

Fă valuri, aprinde-ți flăcările, dă-ne fiori…

Te rugăm, ieși la suprafață!

Avem nevoie de tine.”

Acest text nu-mi aparține, dar am fost extrem de emoționată când un bărbat mi l-a făcut cadou într-un an de ziua mea. Am răsuflat ușurată, în sfârșit cineva mi-a înțeles natura feminină!

Uitasem de acest cadou, dar astăzi l-am redescoperit și mi-am dorit să îl împărtășesc cu voi pentru că… merităm 🙂

Tot acest articol nu este altceva decât preludiul perfect pentru cursul nostru Secretele Zeitei. De când am început, miracolele au început să curgă…

Mulțumesc, autoare necunoscută!

Diana Șerban

 

 

Lasă un comentariu

X