Fotografia ca oglinda a feminitatii tale

Acum doua zile m-am reindragostit de mine.

Am primit un cadou extraordinar – o sedinta foto de la Mihoo Photography. Cu tot dichisul necesar – make up, alegerea tinutelor, rochii noi, locatii diferite.

A fost o zi doar pentru mine. Toata lumea m-a sustinut in a fi frumoasa. Incepand de dimineata la Salon Aphrodite, unde Dana mi-a aranjat parul cu fantezie si charm, astfel incat eram in stare sa ma lipesc de oglinda si sa-mi fac selfie-uri jumatate de zi.

A urmat apoi un alt punct culminant: make-up-ul. Am ajuns la Beauty ID Make UP Studio putin emotionata, curioasa sa o cunosc pe INESA Damaschin, cea care mi-a fost atat de frumos descrisa de Mihoo ca fiind o maestra a culorilor si a nuantelor in machiaj. Trebuie sa va marturisesc ca am ramas profund impresionata. Cu siguranta de sine a unei zeite, Ines se invartea printre culori si pensule cu entuziasm si pasiune. Imi spunea fiecare pas si aveam o mare incredere ca stie exact ce face si imi cunoaste tenul perfect. Rezultatul a fost o minune. Ma uitam la mine insami ca la o capodopera redescoperita. Eram exact asa cum m-am visat: perfecta! Mi-a placut cu Ines: o femeie indragostita de arta machiajului pe care o adus-o la desavarsire.

Cand am iesit in strada, aveam acea senzatie ca toata lumea se uita la mine. Eram frumoasa! Si, mai ales, stiam ca sunt frumoasa. Acest act de constienta se vede imediat atunci cand vii in contact cu o femeie pentru ca ii confera un anumit magnetism.

Mihoo ma inconjura cu mare grija, atentie, profesionalism, era atenta la fiecare gest al meu, la fiecare stare. Imi placea faptul ca ma simtea, stia cand imi schimbam starea interioara si surprindea in fotografie exact acel moment. Ma ajuta sa ma simt in largul meu, sa ma simt eu insami si avea acea delicatete de a fi doar un martor admirativ a ceea ce se petrecea in interiorul meu.

Ma simteam ca o zeita care avea lumea la picioare si zambeam cu toata fiinta mea. Este extraordinar ce mult conteaza o fotografie in care cu adevarat iti poti recunoaste sufletul!

Apoi pasul final – selectia pozelor! A fost un proces de cateva ore in care m-a miscat foarte mult atitudinea fotografei fata de fiecare poza, felul in care stia exact ce exprima, ma intreba la ce ma gandeam in acel moment, ce stare interioara aveam. Mi-am dat seama atunci ca pentru ea a face fotografie nu este doar o profesie. Este un mod de a fi in suflet. M-a impresionat felul in care i-am vazut lacrimi in ochi de emotie in fata unei anumite poze in care i-a placut starea mea.

Aceasta sedinta foto a transformat ceva profund in mine, mi-a adus aminte de mine, mi-am regasit sufletul in ipostaze diferite in fiecare poza. Cred ca orice femeie merita o asemenea experienta. Este o cale simpla de a te apropia de tine insati si de a te iubi. Si cat de multa nevoie avem noi, femeile, de iubirea de sine

Lasă un comentariu

X