Menstruatia poate fi un fenomen sub controlul tau

Femeia care isi transforma atitudinea fata de menstruatie, poate descoperi noi dimensiuni ale propriei ei feminitati.

Astfel, ea va putea sa experimenteze natura profunda a acestui fenomen pentru a ajunge sa il inteleaga, si apoi sa il controleze, reusind in final sa isi reduca la minim fluidul menstrual.

Ce se petrece atunci cand femeia reuseste sa isi controleze menstruatia prin metode care sunt cunoscute de mii de ani in traditiile yoghine si taoiste si care sunt perfect naturale?

In primul rand, va elimina toate simptomele emotionale si fizice neplacute care insotesc acest fenomen si va reusi sa isi pastreze intacte rezervele de energie pe tot parcursul lunii. Aceasta ii va da o forta deosebita ca femeie si o energie imensa pe care o va avea la dispozitie pentru a realiza activitatile care o fac fericita.

In al doilea rand, feminitatea si senzualitatea ei vor creste foarte mult, iar forta ei interioara va fi de zeci de ori mai puternica, astfel incat ea nu va mai cadea prada atat de usor starilor anxioase, negative sau chiar depresive. E ca o stare de bine launtric care este continua.

Foarte multe zile dintr-o luna le pierdem luptandu-ne cu acest fenomen, apoi avem perioada de “refacere” dupa ce am pierdut atat de multa energie prin sangele menstrual. Poti invata sa controlezi acest fenomen si sa ii reduci atat durata, cat si intensitatea. Sunt foarte multe femei care deja au reusit aceasta si au scris relatari pe care ti le putem pune la dispozitie.

Afla mai multe in cadrul atelierului Taina Menstruatiei.

 

Lasă un comentariu

X