Mituri false despre cum se îndrăgostesc bărbații

În vara aceasta am avut o întâlnire cu un bărbat care dorea sa îmi ceară sfatul într-o anumită problemă. Ne-am întâlnit prima dată față in față și am petrecut o seară la restaurant. Deși nu era o întâlnire romantică, la un moment dat nu s-a putut abține să îmi spună că se simte irezistibil atras de mine pentru că sunt foarte feminină și acest lucru îl trezește ca bărbat.

Nu făceam decât să fiu eu insămi, in cel mai autentic mod cu putintă. Atunci mi-am dat seama încă o dată foarte clar că o femeie care este conștientă de feminitatea ei și se simte foarte bine in pielea ei, trezește ușor admirația.

Există câteva mituri pe care noi, femeile, le știm despre bărbați și care credem noi că ne ajută când ne dorim o relație cu un bărbat, dar care sunt de fapt niste capcane.

Mitul nr 1 – Femeia rațională și inteligentă

Chiar dacă ai o conversație spumoasă cu un barbat și ești strălucitoare prin inteligență, la sfârșitul serii este foarte posibil ca el sa nu simtă nimic. Va râde, se va amuza copios si va fi impresionat de cunoștințele tale, de spiritul tău de observație, de cât de bine te descurci la serviciu, dar aceasta nu ii va topi inima. Însă, poți avea cu el o frumoasă legătură de amiciție.

Mitul nr 2 – Femeia ”bună la pat”

Ni s-a inoculat de mult timp ideea ca poți ”ține” un bărbat lângă tine dacă ești bună la pat. Este adevărat ca are o importanță mare acest aspect, dar nu este determinant. Pentru el va reprezenta doar o bucațică din tot tabloul.

Vei avea in el un ”sex buddy”, dar nu un iubit, nu o relatie de cuplu sau un soț. Și, in plus, este foarte posibil să te atașezi de el și apoi să suferi pentru ca nu vei primi înapoi considerația si afecțiunea pe care ți-o dorești.

Mitul nr 3 – Femeia prietenă

Fiecare dintre noi ne dorim să împărtășim cu bărbatul ales aceleași credințe, valori, să avem obiceiuri si plăceri comune, să povestim și să fim ascultate. Dar nici aceasta nu îl va determina să se îndrăgostească sau să iși asume o relație. Vom câștiga un prieten bun.

Toate cele de mai sus luate împreună funcționează dacă adaugăm ingredientul secret: să te conectezi cu inima lui, la un nivel emoțional profund. Și poți face aceasta foarte ușor doar dacă tu însăți ca femeie ești conectată cu propria ta inimă si ești conștientă de feminitatea ta.

Bărbații sunt irezistibil atrași de femeile foarte feminine, jucaușe si senzuale care se simt bine cu ele însele. Pentru că ei sunt de regula ființe mult mai raționale decât noi, această energie feminină îi atrage și îi polarizează, le aduce ceva care lipsește naturii lor masculine și de care au nevoie.

Multe dintre noi am fost învățate să credem că ”bărbaților nu le plac emoțiile”. Adevărul este ca bărbații IUBESC EMOȚIILE. Adoră femeile care ii determină și pe ei să simtă emoții si astfel să intre în contact cu propriul lor suflet. Dacă tu, ca femeie, ai curajul să fii tu insăți și să te exprimi fără teamă sau rețineri in toată splendoarea feminității tale, el se va relaxa si va putea sa fie, la rândul lui, el însuși. Iar aceasta îl va determina cu adevărat să iși dorească să fie cât mai mult timp în preajma ta, să te aibă alături.

Și totul este atât de simplu și fără efort. Iubirea poate și este inspirată fără eforturi si calcule.

In cadrul seminarului Secretele Zeitei vom dezvolta pe larg acest subiect și vom studia împreună moduri de a fi ca femeie, astfel încât bărbatul să iși dorească să fie cu tine cât mai mult timp, vom vorbi despre cum poți readuce in cuplu scânteia începutului și cum poți să iți comunici sentimentele într-un mod care să nu-l îndepărteze.

 

Lasă un comentariu

X