Programul „Cinci fatete ale feminitătii”

Cu siguranță ai observat până acum că în tine sălășuiesc mai multe energii feminine diferite pe care le ”scoți la suprafață” în diferite ocazii.

Câteodată ești foarte senzuală și pusă pe …șotii amoroase, altădată ești ”femeia intelectuală” care le știe pe toate și dă sfaturi cu multă eleganță și încredere, altădată ești doar un copil care ar avea chef să se joace cu lumea și să uite de toate grijile. Uneori te transformi într-o mică artistă sau pur și simplu este ziua în care ai devenit gospodina perfectă!

Există nenumărate fațete ale feminității și secretul este următorul: cu cât o femeie este mai complexă în feminitatea ei, cu atât este mai atrăgătoare și chiar irezistibilă!

De fiecare dată când transformăm ceva esențial în universul nostru interior, un declic se petrece în realitatea exterioară pe care o trăim și în special în relația de cuplu. Iar dacă încă nu suntem într-o relație, cu atât mai mult ne mărim puterea de atracție dezvoltând aceste aspecte ale feminității.

Și, la urma urmei, ce femeie nu-și dorește să fie dorită, admirată, atrăgătoare? Există câteva tipologii feminine fundamentale care se regăsesc și o parte dintre ele se regăsesc în opera lui Jung.

Am ales 5 dintre ele și le vom prezenta în cadrul unui program online într-un mod cât mai simplu și practic: prima dată prezentăm tipologia, iar apoi oferim cel puțin o cheie de a o trezi și în interior.

Apoi vă punem la dispoziție un program de 5 săptămâni de aplicat acasă pentru a trezi fiecare dintre fațetele feminității pe care le-am ales spre prezentare. O săptămână pentru fiecare tipologie! Este vorba de un program eficient, simplu și cu efecte complexe.

Pretul cursului online este 90 RON și se poate viziona la cerere, completând formularul de mai jos, după ce apeși tasta ”Mă înscriu!”

În prețul cursului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile

Punerea la dispoziție a materialelor specificate în timpul cursului.

Vezi aici o scurtă descriere a celor 5 energii feminine pe care le vom dezvolta în cadrul programului.

Trainer: Diana Șerban

Mă înscriu!

X