Sâni mari prin metode naturale

Sânii sunt un simbol al feminității. Fie că sunt asociați cu maternitatea, fie cu senzualitatea femeii, ei sunt direct legați de starea de feminitate pe care fiecare dintre noi o manifestă.

Sânii trăiesc în același ritm cu viața emoțională și erotică a femeii. Tocmai de aceea, starea noastră sufletească influențează tonusul sânilor și chiar forma lor. La nivelul lor, se reflectă atât stările de fericire pe care le trăim, cât și emoțiile negative atunci când le avem.

Trăim într-o perioadă în care foarte multe femei doresc să își modifice dimensiunea sau forma sânilor. Unele vor ca ei să fie mai mari (majoritatea), unele vor să îi micșoreze.

Într-adevăr, sânii mari, frumoși și fermi exprimă și o stare puternică de feminitate.

În tradiția taoistă sunt cunoscute mai multe metode naturale de creștere a sânilor cu care am avut rezultate uluitoare în cadrul clubului nostru de feminitate. Am realizat aceste tehnici împreună anul trecut și, în decurs de o lună, cele care le-au practicat zilnic, au reușit să își mărească sânii cu un număr la sutien.

Webinarul pe care ți-l propunem  și te va ajuta:

  • să înțelegi cum funcționează sânii tăi din punct de vedere anatomic
  • să înțelegi legătura profundă dintre forma sânilor tăi și lumea ta emoțională
  • să îți mărești dimensiunile sânilor prin metode perfect naturale, care nu reprezintă niciun pericol pentru sănătatea ta
  • să le aduci un plus de fermitate la orice vârstă
  • să înveți metode de palpare a sânilor, astfel încât să depistezi la timp eventuali noduli
  • să înveți cum să menții sănătatea sănilor, cum să îi masezi și să îi îngrijești

Pretul cursului online este 90 RON și se poate viziona la cerere, completând formularul de mai jos, după ce apeși tasta ”Mă înscriu!”

În prețul cursului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile

Punerea la dispoziție a materialelor specificate în timpul cursului.

X