Seri de feminitate

Mai frumoasă...

Această seară este dedicatăînfrumusețării trupului tău și relaxării. Ea se va desfășura în atmosfera intimăși caldă a unui spa privat, în care ne putem relaxa la saună și piscină. Vom avea minunata ocazie de a ne cunoaște mai bineși, totodată, vom experimenta diverse metode naturale de înfumusețare: ♥ Vom folosi măști faciale și corporale din ingrediente naturale; ♥ Vom folosi uleiuri de corp si exfoliante preparate de noi pe bază de ulei de cocos și uleiuri volatile pentruo piele cât mai finăși tânără; ♥ Vom beneficia de băi aromatice cu plante; ♥ Vom învăța numeroase rețete de îngrijire corporală pe care ni le putem prepara apoi singure acasă, cu un minim efort; ♥ Ne vom bucura de efectele minunate ale cromoterapiei.

Seară de dans senzual

Aceasta seară este dedicată senzualității manifestate liber, sălbatic și artistic prin dans. Cătălina, invitata noastră pentru acestă întâlnire specială, ne va introduce în atmosfera dansului senzual și a magiei și fascinației pe care le declanșează. Este un cadou pe care ți-l oferi în primul rând ție, dar și iubitului, prin tine. În această călătorie în lumea dansului senzual vom învăța: ♥ mișcaările de bazăîn dansul erotic; ♥ cum să ne punem trupul în valoare prin mișcare; ♥ atitudinea în dansul erotic; ♥ trucuri pentru îmbrăcămintea erotică; ♥ despre secretele seductiei. Pregătește-te să devii irezistibilă! Adu cu tine imbrăcăminte lejeră, dar și câteva ținute sexy în care te simți o mică Divă a senzualității!

Seara poveștilor de dragoste

Într-o atmosferă romantică,intimă și misterioasă, pe care o vom creapentru tine în această seară dedicată poveștilor de dragoste,ne vom deschide inimile și vom împărtăși cele mai frumoase momente, idealuri și aspiații în iubire. Întâlnirea noastră va fi presărată cu povesti de dragoste celebre si foarte frumoase, filme romantice, poezie și încântare. Care este contributia ta? Adu prajiturele, ceai…și o poveste de suflet.

X