Tinerete fara batranete – secretele regenerarii

Fiecare femeie dorește să își păstreze tinerețea și frumusețea cât mai mult timp posibil. Este în firea noastră să dorim să fim atrăgătoare și fascinante mereu.

Webinarul pe care ți-l propunem este dedicat câtorva metode atent selectate ce au ca scop renegerarea organismului într-un timp scurt, fapt care va duce la o stare de bine interior și eliminarea stărilor emoționale negative care generează, în final,tot felul de boli. Este mult mai ușor să previi decât să vindeci.

Metodele pe care ți le propunem sunt simple, nu durează mult timp, chiar dacă trebuie realizate zilnic, și te vor ajuta să îți păstrezi sănătatea, buna dispoziție și frumusețea o vreme îndelungată.

Aceste metode se bazează atât pe alimentație, dar și pe exerciții preluate din yoga, taoism și ayurveda și care sunt cunoscute deja de sute de ani. Ba mai mult, am adăugat câteva din secretele Cleopatrei prin care ea a reușit să își păstreze celebra frumusețe.

Pretul cursului online este 90 RON și se poate viziona la cerere, completând formularul de mai jos, după ce apeși tasta ”Mă înscriu!”

În prețul cursului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile

Punerea la dispoziție a materialelor specificate în timpul cursului.

Trainer:

Diana Șerban

Mă înscriu!

X