Sapte legi nescrise ale atractiei

Fiecare femeie dorește să fie atrăgătoare și, de ce nu, chiar irezistibilă. Dar ca să fii atrăgătoare pentru un bărbat, mai întâi este necesar să ai tu acest sentiment întipărit adânc în fiecare atitudine a ta.

Contrar a ceea ce, poate, ai citit deja pe internet, nu există rețete care să funcționeze pentru toată lumea la fel. În schimb, există anumite legi care pot fi adaptate la stilul tău, temperamentul tău și atunci funcționează la fel ca legea gravitației: și dacă nu crezi în ele!

Aceste legi nu implică niciun fel de manipulare. Dimpotrivă, cu cât începi să te simți tu mai valoroasă ca femeie, mai tu însăți, mai atrăgătoare, cu atât sunt mai simplu de aplicat și chiar reprezintă o condiție esențială.

Dezvoltarea ta ca femeie poate fi foarte incitantă. Trezirea calităților tale feminine pot funcționa ca un magnet pentru bărbații din jurul tău. Iar după aceea, totul devine simplu, ca o joacă fascinantă.

Dincolo de orice tehnică, metodă sau formulă atunci când vine vorba de atracție și a trezi iubirea, contează de fapt cât de mult îți conștientizezi propriile programe subconștiente care te aduc mereu în aceleași situații relaționale și felul în care reușești să îți vindeci traumele afective din trecut, astfel încât să nu îți blocheze prezentul.

Ce vom învăța în acest curs:

Calitățile feminine complementare care incită și atrag

Formula atracției aplicată stilului tău

De ce ”bărbații drăguți” nu ne atrag sau nu putem trece, cel mai adesea, pragul prieteniei cu ei

Importanța cunoașterii propriilor standarde relaționale și cum să faci să nu le încalci

Depedența emoțională – un puternic anafrodisiac

Exerciții simple de conțientizare a forței feminine

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri.

Abonamentul pentru vizionarea celor 7 cursuri este 250 RON.

Dacă dorești să vizionezi doar acest webinar, taxa este de 50 RON.

Pentru vizionare, este necesar sa completezi formularul din josul paginii si vei primi pe email toate detaliile legate de plată.

În prețul webinarului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile din momentul plății .

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri).

Înscrierea în grupul secret de whatsup dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Cursul este susținut de trainer Diana Șerban.

Formular de înscriere aici

X