Atitudini feminine irezistibile

Știu că îți dorești să ai lângă tine un bărbat puternic pe care să te poți baza și care, în același timp, să te surprindă într-un mod foarte plăcut pe toate planurile relației voastre. Fie că ești sau nu într-o relație, te pot ajuta cu câteva mici secrete care să te ajute să obții o astfel de atitudine din partea unui bărbat.

Dacă vrei să atragi un bărbat cu o energie masculină puternică, atunci este important să știi cum să fii tu însăți o întruchipare a energiei feminine în preajma lui. O femeie care este cu adevărat feminină, este foarte atractivă pentru un bărbat.

În primul rând, pentru că dacă reușești să înțelegi diferența între ce înseamnă energia feminină și cea masculină pe care o manifești, poți să îți joci mult mai bine rolul în relația de cuplu și eviți multe tensiuni și conflicte. Întotdeauna o femeie are de câștigat când merge pe energia ei feminină, în loc să încerce să ia locul bărbatului sau să îi răspundă ”cu aceeași monedă”.

Atitudinea ta față de un bărbat și atitudinea ta față de tine ca femeie este cel mai puternic factor de atracție. Iar cele două atitudini sunt strâns legate între ele.

Ceea ce ne propunem în acest curs este să atingem câteva puncte esențiale despre acest subiect:

  • Ce înseamnă să fii cu adevărat feminină în relația cu un bărbat?
  • Legile nescrise ale polarizării erotice – ce îl atrage și ce îl respinge din atitudinea ta?
  • Renunțarea la controlul permanent și la manipulare – cheie esențială pentru fericirea de lungă durată în cuplu
  • Care atitudini feminine îl ajută să se îndrăgostească de tine din nou și din nou?

Fiecare cuplu care dorește să păstreze atracția și romantismul are nevoie de o parte masculină și de o parte feminină. Alege să fii mereu tu partea dulce, feminină și drăgălașă și atunci vor începe să apară mici miracole!

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri, acesta fiind primul dintre ele.

Abonamentul pentru vizionarea celor 7 cursuri este 250 RON.

Dacă dorești să vizionezi doar acest webinar, taxa este de 50 RON.

Pentru vizionare, este necesar sa completezi formularul din josul paginii si vei primi pe email toate detaliile legate de plată.

În prețul webinarului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile din momentul plății .

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri).

Înscrierea în grupul secret de whatsup dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Cursul este susținut de trainer Diana Șerban.

Formular de înscriere aici

X