Secretele Zeiței

Despre curs

A fi o femeie echilibrată, puternică și conștientă de puterea feminității sale nu este o întâmplare. Este un rezultat. Rezultatul muncii tale cu tine însăți. Atunci când ești conștientă de valoarea ta ca femeie și ai încredere în tine, ca prin magie, devii o femeie fascinantă și irezistibilă. Îți crești valoarea foarte mult atunci când deja cunoști diverse metode, secrete și tehnici care sunt preluate din tradițiile vechi ale lumii și care au fost testate deja de mii de femei de-a lungul timpului. Arta de a iubi și de a crea fascinație și pasiune este într-adevăr o artă și se poate învăța. Astfel, nu mai ești la voia întâmplării dacă scănteia dispare în cuplu sau se intră într-o rutină pe care nu ți-o dorești. Vei ști cum să acționezi ca să retrezești atracția dintre voi. Cursul pe care ți-l propunem conține zeci de informații utile și practice care îți vor revoluționa viața de cuplu. Iubitul tău va fi încântat. Sau viitorul iubit, dacă momentan ești singură  Fă-ți un cadou prin acest curs și bucură-te de tine!

Descriere

În tantra yoga se spune că cel care reușeste să cunoască și să înțeleagă sufletul unei femei, va putea apoi cunoaște natura acestei lumi, împreuna cu toate forțele oculte care sunt în spatele ei.

Întotdeauna, femeia care iși acceptă pe deplin senzualitatea și își cunoaște forța interioară, devine o putere în aceasta lume și este capabilă de miracole.

Am fost educate sa ne reprimăm această energie feminină senzuală sau sa o folosim intr-un mod haotic, fără să fim conștiente de adevarata ei natura și valoare.

Fără acceptarea senzualității, o femeie nu are cum să fie feminină. Senzualitatea și erosul sunt „motoarele” feminității.

Acest curs îți propune să redescoperi femeia senzuală care se ascunde în tine și care privește actul amoros ca pe ceva sacru, firesc și miraculos prin forțele pe care le declanșează.

Îți recomand acest curs dacă:

 • Mereu ţi-ai dorit sa fii o femeie senzuală, dar nu ai știut exact ce înseamnă acest lucru sau de unde să începi
 • Îți dorești să descoperi acea latură feminină profundă a ființei tale
 • Eşti într-o etapă în care nu mai ai încredere în forța ta feminină de atracție și simți că te-ai “plafonat”
 • Vrei să îți recucerești iubitul și să simți că este din nou fascinat de tine
 • Vrei să te pregătești și să atragi în viața ta o relație de cuplu fericită
 • Pur si simplu vrei să fii mai pasională, mai fermecătoare și, de ce nu, irezistibilă
 • Simți că “scânteia” pasiunii s-a stins în cuplul tău și este momentul să o reaprinzi

Cursul cuprinde modulele:

 • Atitudini feminine irezistibile în relația de cuplu
 • Șapte legi nescrise ale atracției
 • Afrodisiacele naturale – secrete și rețete
 • Arta unui preludiu delicios
 • Arta sărutului
 • Orgasmul feminin
 • Din secretele curtezanelor

Avantaje:

 • Un curs complex, care cuprinde metode practice, exerciții de feminitate, jocuri, provocări și meditații ghidate
 • Poți urmări toate expunerile din confortul casei tale, când dorești tu și în ritmul tău
 • Ai la dispoziție multe secrete pe care orice femeie le poate folosi pentru a menține sau pentru a retrezi pasiunea și atracția in cuplu
 • Afrodisiacele – secrete și rețete miraculoase –un curs complex despre  cum poți prepara afrodisiace naturale, în confortul casei tale, cu ce ai deja la îndemână
 • Atitudini feminine irezistibile care fascinează și atrag – mici secrete care vor face o mare diferență in relația ta de cuplu
 • Legile nescrise ale polarizării în cuplu – ce îl atrage și ce îl respinge din atitudinea ta?
 • Cum să renunți la control și să te relaxezi – o metodă rapidă de a recrea atracția

În prețul cursului sunt incluse:

Accesul la curs pe viață.

Înscrierea în grupul de whatsup dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Cine susține cursul?

DIANA ȘERBAN

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer | coach defeminitate | consultant dezvoltare personala

Trainer in cursuri de dezvoltare personala pentru femei de mai bine de 18 ani, și-a dedicat o mare parte din viață pentru a structura și a dezvolta cursuri care să ajute femeile să se descopere pe ele însele, să găsească soluții la problemele care sunt specific feminine, să ajute femeile să își descopere și să își pună în valoare calitățile.

Absolventă a Facultății de Jurnalistică din cadrul Universitătii Babeș Bolyai din Cluj, a studiat  diverse forme de dezvoltare personală – yoga, psihologie modernă, psihologie cuantică, inteligență emoțională, metode de eliberare și vindecare emoțională.

A inițiat programul de armonizare feminină “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat deja de diverse metode de dezvoltare personală specific feminine.

A organizat diverse seminarii, conferințe la care au participat sute de femei din toată țara, in cadrul asociației “Venus- pentru elevarea femeii”, precum și seminarii de feminitate în străinătate.

A doua mare pasiune a ei este teatrul, care o ajuta sa fie mereu creativă, surprinzătoare și relaxată în feminitatea ei. După finalizarea cursurilor de actorie în cadrul unui master la Londra, a adăugat activității ei zilnice acest domeniu important al vieții ei.

In 2016 a organizat prima ediție a Festivalului de Teatru Inițiatic HEART la Cluj Napoca, care a adus în scena trupe de teatru care practică arta spirituală, inițiatică,  si a fost primul festival de teatru de acest gen din Romania. Din 2018 a înființat la Cluj școala de teatru Allegria, unde organizează cursuri de actorie pentru copii și adulți.

Testimoniale: 

Aurora Gheorghiță, Târgu Mureș:

”Cât de importante sunt deciziile pe care le luăm zi de zi ….
A fost o decizie mai mult întâmplătoare să caut un grup, ceva care să mă readucă în energia mea feminină.
Simțeam de ceva timp că ceva nu e în regulă deloc nici cu mine, nici în relația cu iubitul meu, dar oricât m-am străduit nu am găsit explicația.
Dupa ce m-am înscris la curs, după ce am fost acceptată în acest grup și mai ales după ce am participat la două din cursurile live, fără să pot spune că am făcut ceva ieșit din comun în mod conștient, mi-am recăpătat energia și vigoarea.
Simplul fapt că am comunicat cu voi, că am interacționat, a declanșat ceva și m-am deblocat, acum simt că am redevenit acea femeie senzuală care am fost cândva.
Vreau să vă mulțumesc, să îi mulțumesc Dianei, m-a ajutat incredibil de mult tot ceea ce ea transmite, oricât am încercat, singură nu am reușit să îmi dau seama care era problema. Acum mă bucur de regăsirea mea, mulțumesc mult de tot! Nici nu iți imaginezi ce evoluție simt în mine, cât de conectată mă simt, nu știu, cuvintele sunt mult prea sărace să poată exprima ce simt, îți mulțumesc din suflet.”

Alina Huștiuc, CLUJ NAPOCA

”E o lume noua cursul acesta! Dragi femei, o lume de energii, de senzatii, stări și potențial enorm vi se va deschide. Dacă ați avut senzatia că suntem mult mai extinși ca formă de conștiință, ca formă nevăzută a ființei, acest curs va explora și va aprofunda această senzație. Un dulce nemărginit și împlinitor veți experimenta!”

Roxana Cotoi, CLUJ NAPOCA

”Cursul acesta oferă mult mai mult decât promite, este pentru toate femeile care își doresc să își redescopere feminitatea și încrederea în sine. A venit ca o binecuvântare, a venit într-un moment ideal pentru mine.  Am acumulat multe cunoștinte foarte pretioase și valoroase pe care nu le găsești în fluxul media obișnuit.”

 

Ce voi învăța?

 • Vei deveni mult mai încrezătoare în puterea ta feminină
 • Te vei bucura de plăcerea de a trăi viața prin prisma senzualității tale, care fascinează, atrage, trezește atracția și iubirea
 • Vei descoperi că încrederea în tine vine din acceptarea și revelarea puterii tale feminine
 • Îți vei crește valoarea ca femeie prin cunoașterea acestor secrete fascinante preluate din tradițiile străvechi
 • Crearea unei stări de fascinație și atracție în cuplu nu va mai fi o problemă
 • Relaxată, ești mai frumoasă – aplică metodele yoghine de relaxare și mindfulness
 • Vei descoperi formula atracției aplicată stilului tău feminin
 • Vei ști care este importanța cunoașterii propriilor standarde relaționale și cum să faci să nu le încalci
 • Dependența emoțională este un puternic anafrodisiac – cum să eviți această capcană pentru a te bucura de atracția continuă în cuplu

Subiecte pentru acest curs

8 Lecții07h 30m

Atitudini feminine irezistibile în relația de cuplu?

Ceea ce ne propunem în acest curs este să atingem câteva puncte esențiale despre acest subiect: Ce înseamnă să fii cu adevărat feminină în relația cu un bărbat? Legile nescrise ale polarizării erotice – ce îl atrage și ce îl respinge din atitudinea ta? Renunțarea la controlul permanent și la manipulare – cheie esențială pentru fericirea de lungă durată în cuplu Care atitudini feminine îl ajută să se îndrăgostească de tine din nou și din nou? Fiecare cuplu care dorește să păstreze atracția și romantismul are nevoie de o parte masculină și de o parte feminină. Alege să fii mereu tu partea dulce, feminină și drăgălașă și atunci vor începe să apară mici miracole!
Atitudini feminine irezistibile în relația de cuplu1:09:31

Șapte legi nescrise ale atracției?

Ce vom învăța în acest curs: Calitățile feminine complementare care incită și atrag Formula atracției aplicată stilului tău De ce ”bărbații drăguți” nu ne atrag sau nu putem trece, cel mai adesea, pragul prieteniei cu ei Importanța cunoașterii propriilor standarde relaționale și cum să faci să nu le încalci Depedența emoțională – un puternic anafrodisiac Exerciții simple de conțientizare a forței feminine

Afrodisiacele – secrete și rețete?

Tipurile de afrodisiace și cum anume se pot folosi Afrodisiacele naturale din bucătăria ta – rețete inedite cu ingrediente la îndemână Cum se savurează afrodisiacele Tehnică specială de trezire a simțurilor cu ajutorul afrodisiacelor.

Arta unui preludiu delicios?

Cum să creezi o atmosferă magică în dormitor Secretele zonelor erogene la bărbat și la femeie Ce este inteligența erotică și cum să o trezești Câteva elemente simple de masaj senzual Jocuri inedite și pline de tandrețe care amplifică atracția amoroasă

Arta sărutului?

Câteva aspecte interesante din istoria sărutului Tipuri de sărut Secretele sărutului franțuzesc Secrete tantrice pentru un sărut ”wow” Efectele profund benefice ale sărutului asupra sănătății

Orgasmul feminin?

Condițiile necesare pentru atingerea orgasmului Ce înseamnă orgasmul cu continență sexuală Tipuri de orgasm feminin și cum se pot atinge Două tehnici tantrice care te ajută să te bucuri de orgasme multiple

Din secretele curtezanelor?

Câteva secrete delicioase despre modul în care curtezanele îți surprindeau iubiții Armonizarea energetică în cuplu – o taină a fericirii în doi Exerciții de făcut în doi pentru a învăța fiecare felul în care iubește celălalt Posturi sexuale vindecătoare din punct de vedere emoțional
250.00 lei
X