Arta relaxării

Această seară este pentru tine, cea care te-ai decis că e momentul să te relaxezi și sa ai grijă de tine!

Probabil deja ai intrat in ritmul tau de lucru obisnuit, dupa vacanta, și ne-am gândit ca este un moment bun să înveți câteva metode ușoare de relaxare și regenerare pe care le poți realiza oricând apoi și acasă, în intimitate.

Orice femeie relaxată, este mult mai frumoasă…

În concluzie, iată ce program ți-am pregătit pentru o seară de răsfăț feminin, așa cum meriți:

Exerciții de relaxare profunda pentru a fi cât mai bine dispusă și frumoasă
Tehnici de regenerare care te ajuta sa iti pastrezi tineretea si farmecul feminin
Metode de eliminare a stresului care functioneaza instant, in orice situatie
Exercitii de vizualizare si stimulare a imaginatiei si creativitatii
Uleiurile relaxarii – din secretele aromaterapiei – uleiuri care induc o stare de relaxare profunda.

Investitia ta in acest workshop este de 70 RON.

Te anunțăm când va fi următorul curs în Cluj Napoca.

Vezi video de prezentare al cursului.

Inscrieri aici.

 

Workshopul este susținut de Diana Șerban

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer | coach defeminitate | consultant dezvoltare personala

Trainer in cursuri de dezvoltare personala pentru femei de mai bine de 12 ani, si-a dedicat o mare parte din viata pentru a structura si a dezvolta cursuri care sa ajute femeile sa se descopere pe ele insele, sa gaseasca solutii la problemele care sunt specific feminine si sa isi trezeasca, sa isi foloseasca din plin calitatile.

Absolventa a Facultatii de Jurnalistica din cadrul Universitatii Babes Bolyai, a studiat si diverse forme de dezvoltare personala – psihologie moderna, psihologia cuantica, inteligenta emotionala, metode de eliberare si vindecare emotionala.

A initiat acum un an programul de armonizare feminina “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat deja de diverse metode de dezvoltare personala specific feminine.

A organizat diverse seminarii, conferinte la care au participat sute de femei din toata tara, in cadrul asociatiei “Venus- pentru elevarea femeii”, precum si seminarii de feminitate in strainatate.

A doua mare pasiune a ei este teatrul, care o ajuta sa fie mereu creativa, surprinzatoare si relaxata in feminitatea ei. Anul trecut a organizat prima editie a Festivalului de Teatru Initiatic HEART la Cluj Napoca, care a adus in scena trupe de teatru care practica arta spirituala, initiatica, transformatoare si a fost primul festival de teatru de acest gen din Romania.

 

X