Diana Serban

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer în dezvoltare personală| coach de feminitate |  actriță

Trainer în cursuri de dezvoltare personală pentru femei de mai bine de 15 ani, și-a dedicat o mare parte din viață pentru a structura și a dezvolta cursuri care să ajute femeile să se descopere pe ele însele, să găsească soluții la problemele care sunt specific feminine și să își trezească, să își folosească din plin calitățile.

Absolventă a Facultății de Jurnalistică din cadrul Universitatii Babeș Bolyai, a studiat si diverse forme de dezvoltare personală – psihologie modernă, psihologia cuantică, inteligență emoțională, metode de eliberare si vindecare emoțională, programare neurolingvistică.

De asemenea, a studiat tantra, yoga, astrologie și ayurveda. Experimentând beneficiile şi transformările extraodinare pe care Yoga şi Tantra le-au adus în viaţa ei încă de când avea 16 ani, acestea au devenit pentru ea un mod de viaţă şi o practică zilnică.

A inițiat în 2015 programul de armonizare feminină “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat deja de diverse metode de dezvoltare personala specific feminine.

Timp de 14 ani a activat în cadrul asociației ”Venus – pentru elevarea femeii”, susținând cursuri de feminitate săptămânale în mai multe orașe din țară. În 2017 a înființat Clubul de Feminitate Afrodita, împreună cu Julia Koloszvari.

A organizat diverse  conferințe și simpozioane la care au participat sute de femei din toată țara, precum si seminarii de feminitate in străinătate.

A doua mare pasiune a ei este teatrul, fiind absolventă a Școlii Populare de Artă, secția actorie, precum și a cursurilor de improvizație susținute de regizorul Sorin Misirianțu la Cluj și a cursurilor de arta actorului cu Ioan Batinaș  , de la Teatrul Odeon, București.

Teatrul o ajută să fie mereu creativă, surprinzătoare si relaxată în feminitatea ei. În 2016 a organizat prima editie a Festivalului de Teatru Inițiatic HEART la Cluj Napoca sub egida Asociației ”Părinte ÎnFlorești”, festival care a adus în scenă trupe de teatru care practică arta spirituală, inițiatică, transformatoare și a fost primul festival de teatru de acest gen din Romania. Atunci a început colaborarea cu actorul și regizorul Sorin Misirianțu  la Teatru de Club în Cluj Napoca.

În 2018 a înființat Școala de Teatru Allegria, unde susține cursuri de improvizație pentru adulți și copii.

X