Program de regenerare și reîntinerire pentru 3 luni

Fiecare femeie îți dorește să rămână mereu tânără și atrăgătoare.

Din fericire, există diferite metode, atât în yoga, ayurveda, cât și în taoism, prin care acest lucru este posibil și astfel putem să întârziem mult procesul de îmbătrânire și să ne regenerăm organismul.

În cadrul webinarului Tinerețe fără bătrânețe – secretele regenerării  am elaborat un program special de regenerare și reîntinerire  în care prezentăm 7 modalități la îndemână, care include și terapia cu zeolit pe care o vom prezenta în acest articol.

Realizate zilnic timp de 3 luni, aceste metode vor avea ca rezultat:

Eliminarea toxinelor și a metalelor grele din organism care opresc procesele de autoregenerare ale corpului

Recăpătarea energiei vitale și dispariția oboselii cronice

Un boost foarte mare de energie care ne va permite să ne susținem activitățile zilnice cu un randament mult mai mare

Frumusețea pielii crește vădit și apare o luminozitate care reflectă purificarea corpului

Adoptarea unui stil de viață sănătos care ne va ajuta să ne mărim calitatea vieții

Longevitate și regenerare

Formă fizică excelentă

Programul cuprinde:

Trei terapii naturiste străvechi cu efect de întinerire și regenerare

Metode de detoxifiere a organismului pe care le ai acasă, la îndemână

Yoga regenerării – 3 tehnici yoghine care te ajută în procesul de regenerare și reîntinerire

Exerciții taoiste de regenerare și încărcare cu energie benefică

Modalități de protecție aurică pentru a evita pierderile inutile de energie

Programul va fi prezentat pe larg  în cadrul webinarului din 23 noiembrie – ”Tinerețe fără bătrânețe – secretele regenerării”. Dacă nu poți fi online vineri, poți reviziona webinarul pe platforma online.

Terapia cu zeolit

Una dintre  metodele de regenerare este terapia cu zeolit.

Linus Pauling, renumit biochimist american și câștigător a două premii Nobel, a descoperit și a afirmat prin vaste studii biochimice, faptul că aproximativ 90% dintre bolile și afecțiunile organismului uman, precum și accelerarea procesului de îmbătrânire, sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanțe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave și deficiențe de minerale şi oligoelemente.

Aceste substanțe chimice sintetice şi metale toxice sunt eliberate în mediul înconjurător în fiecare an și pot fi întâlnite în cele mai variate produse. Spre exemplu, aluminiul poate fi regăsit în medicamente, produse de patiserie, ustensile de bucătărie, deodorante, cosmetice, mercurul se întâlnește frecvent în amalgamele dentare, vaccinuri, medicamente, vopsele, pesticide, pești contaminați, vopsele fluorescente, balsamul pentru rufe, adezivi, fungicide, plumbul este conținut în vopsele, combustibil, muniție, vopsea de păr, baterii, benzină, arsenicul este folosit în pesticide, substanțele utilizate pentru protejarea lemnului, în pigmenții din jucării, în perdele dar și în fumul de țigară. Și lista nu se oprește aici, din păcate.

Chiar privind numai această scurtă listă, ne putem da seama că majoritatea dintre noi venim, într-o măsură mai mare sau mai mică, în contact cu aceste substanțe toxice și, de multe ori chiar fără să știm, ne otrăvim trupul. Organismul uman nu are resurse de auto-regenerare dacă este hrănit cu chimicale toxice.

De aceea, detoxifierea este, mai mult ca oricând, esențială în procesul de eliminare a feluritelor reziduuri toxice prezente în organism. În acest sens, zeolitul este un aliat de nădejde în detoxifierea profundă a organismului, este un remediu sigur şi extrem de eficient, el echilibrează pH-ul corpului împiedicând prin aceasta creșterea celulelor nesănătoase și potențând în același timp sistemul imunitar. Zeolitul echilibrează pH-ul organic, evitând dispersia ionilor acizi şi are un efect demonstrat antioxidant și imunostimulator.

Zeolitul este un mineral vulcanic natural care se extrage doar în anumite zone din lume. Atunci când vulcanii erup, lava topită și cenușa se combină. Datorită faptului că vulcanii, în mare parte, sunt situați pe o insulă sau în apropierea oceanului, lava și cenușa se scurg adeseori în mare, iar printr-o reacție chimică între cenușa vulcanului și apa sărată, minerale precum zeolitul se formează în lava topită printr-un proces care durează mii de ani.

Zeolitul este numit de către oamenii de ştiinţă şi „capcana de metale grele”, deoarece scapă organismul de aceste toxine, prinzându-le în structura sa moleculară, fiind apoi eliminat împreună cu ele prin scaun.

Zeolitul a stat în „umbră” fiind scos la iveală abia când istoria s-a confruntat cu un moment de răscruce: momentul Cernobîl. Accidentul petrecut cu mai bine de 20 ani în urmă a fost cel mai mare accident nuclear din istoria umanității. Emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima.

Autoritățile sovietice de la acea vreme s-au confruntat cu o situație greu de manageriat, urmarea fiind o nouă „explozie” de cancer și leucemii. Aceasta a forțat statul să scoată pentru uzul populației medicamente ținute la secret până atunci pentru a fi folosite în cazul unui eventual război atomic. În acest context, zeolitul s-a dovedit excepțional. Și aceasta, pentru că acest mineral acționează ca un adevărat magnet care atrage și scoate din organism metalele grele și materialele radioactive.

Studii recente arată, de asemenea, că zeolitul este un bun antibacterian, îmbunătăţind imunitatea, fiind deja folosit în multe ţări, cu succes chiar în tratamentul tumorilor, în îmbunătăţirea stării de sănătate atât pentru oameni cât şi pentru animale.

Pulberea foarte fină de zeolit are o serie întreagă de acțiuni benefice asupra trupului nostru, precum:
– susţine procesele de chelare a metalelor grele şi radioactive din organism;
– stimulează puternic eliminarea apei din ţesuturi;
– protejează şi stimulează rinichii;
– susţine activitatea ficatului;
– este un antitumoral activ, fiind eficient contra tumorilor maligne şi benigne;
– creşte nivelul energetic al fiinţei;
– aduce un aport suplimentar de oxigen în organism;
– contribuie la o mai bună absorbţie a calciului în organism (siliciul fiind un element important în formarea colagenului, a ţesuturilor conjunctive şi a oaselor);
– încetineşte procesul degenerativ al ţesuturilor și implicit încetinește procesul de îmbătrânire;
– este un foarte bun coagulant al sângelui în cazul rănilor deschise (se aplică puţină pudră pe rană).

Pentru prevenirea bolilor se recomandă administrarea a 1 g de zeolit de 3-4 ori pe zi. În cazul unor afecţiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administrează câte 2 g, de trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de masă, în cure de 3 luni.

Zeolitul este un supliment total natural fiind lipsit de toxicitate şi este ideal pentru o utilizare sigură pe termen lung. Folosit în cure de detoxifiere a organismului, mai ales dacă corpul este foarte încărcat de reziduuri toxice, zeolitul poate genera o deshidratare uşoară sau ameţeli, deoarece apa din organism este folosită pentru a spăla aceste toxine, de aceea se recomandă folosirea unei cantități zilnice de apă mai mare decât obișnuim în mod normal.

Te așteptăm online în cadrul webinarului ”Tinerețe fără bătrânețe – secretele regenerării” pentru a vedea și alte metode de a ne detoxifia și regenera organismul, precum și metode yoghine străvechi de reîntinerire.

Mă înscriu!

 

 

 

X