Momente bune și rele? Cum știi când e cel mai bine să începi o actiune.

Se spune că așa cum începi un proiect, o relație, sau orice altceva, exact așa va fi ulterior procesul respectiv, relația de iubire începută atunci, etc. Uneori începi pe un moment bun și prielnic și lucrurile curg ușor, alteori, începi pe un moment prost și întâmpini tot felul de piedici sau greutăți de-a lungul drumului.

Neîntâmplător, așadar, spuneau bătrânii noștri: ”Să fie într-un ceas bun!”

De-a lungul vremii, oamenii au învățat că există un timp bun pentru orice activitate. Un rol important aici îl joacă fazele Lunii. 

Am studiat timp de 15 ani știința astrologiei tocmai pentru că secretele păstrate din vechime ne ajută foarte mult să ne îmbunătățim viața. Mă întreabă mulți oameni aproape zilnic când este un moment bun să înceapă o anumită acțiune. De exemplu, unii vor să înceapă o vacanță, alții vor să înceapă o căsătorie sau o afacere. Am verificat de-a lungul timpului cum funcționează momentele alese și au o eficiență maximă. 

Odată m-a întrebat o femeie când ar fi bine să își programeze concediul și să plece în vacanță. I-am spus oferit mai multe posibilități, în funcție de ce anume își dorea pentru concediul respectiv, dar a ales o altă dată pentru că era mai ieftin biletul de avion. Am avertizat-o că nu o să se bucure prea mult timp de concediu pentru că va fi preocupată de problemele de la serviciu dacă merge atunci. Și într-adevăr mi-a spus ulterior că au sunat-o de trei ori pentru urgențe în timpul vacanței și si-a petrecut o mare parte a timpului pe laptop în loc să meargă la plajă. Și acesta este unul dintre foarte multele exemple de acest gen.

De asemenea, în cazul unui cuplu, poți vedea ce fel de relație au și care sunt provocările lor, menirea lor împreună și din simplul fapt că studiezi momentul începutului relației lor, poziția Lunii în prima lor zi împreună. Câteodată am fost întrebată când ar fi bine să aibă prima întâlnire, primul sărut. Dar cu asta nu sunt de acord. Există necesități tainice ale ritmului vieții care te îndrumă exact spre momentul cel mai potrivit când este vorba de iubire. Ulterior se pot vedea aceste necesități.

Aceste secrete ne pot transforma viața în bine și ne ajută să alegem momentele cele mai potrivite, astfel încât acțiunile noastre să decurgă lin, cât mai armonios și integrat în armonia universului. Tocmai de aceea am hotărât să compun un curs cu toate aceste secrete care ne ajută enorm în viața de zi cu zi. Așa a luat naștere cursul online ”Calendarul secret al femeii de succes”.

Un alt exemplu, este legat de fazele lunii. Fiecare fază a lunii are o influență specifică asupra acțiunilor noastre. Noi, femeile, suntem mult mai receptive la energia lunară decât bărbații, tocmai de aceea ne și afectează într-o măsură mai mare.

Voi descrie câteva dintre efectele generale ale fazelor lunii.

Când este lună nouă, este un moment benefic pentru detoxifiere, un moment care marchează un nou început și putem lua decizia de a renunța la anumite obiceiuri nesănătoase sua putem începe o cură de slăbire. Orice acțiune care presupune să ”pierdem” ceva care nu ne mai este folositor, inclusiv kilograme, este binevenită. Moment ideal pentru curățenie pe toate planurile.

Luna în creștere marchează următoarele 14 zile după luna nouă. Tot ceea ce avem nevoie să ”creștem”, să asimilăm, să acumulăm este bine să fie început în această perioadă. Vitaminele, mineralele, tratamentele cu diferite plante benefice, au o putere dublă în această perioadă.

Luna plină marchează un moment cu o mare încărcătură negativă și tocmai de aceea nu este indicat să se facă în această perioadă acțiuni importante pentru că ele vor avea consecințe nefaste în viitor. De exemplu, să se înceapă afaceri, asocieri, să se semneze contracte, să se facă căsătorii. Chiar și actul amoros nu este recomandat in cele 36 ore (18 ore inainte și 18 ore după momentul de maxim al Lunii Pline) pentru că s-a constata că ulterior cuplurile trec prin multe dizarmonii, certuri sau chiar rupturi.

Când luna este în scădere, următoarele 14 zile după lună plină, ne putem descotorisi de tot ceea ce nu ne mai este necesar, operațiile și intervențiile chirurgicale reușesc mult mai bine, orice tratament de purificare este mai eficient, curățenia în care rezistă mai mult, măștile cosmetice acționează mai bine, etc.


Aceasta este doar o scurtă descriere a anumitor faze ale lunii. Mai sunt și detalieri pe alte momente lunare care țin strict de feminitate și vom realiza un alt articol pe această temă.

În fiecare lună, cu două zile înainte de Lună Plină, există un moment extrem de benefic, în care energiile lunare și solare sunt într-o perfectă armonie.Este un moment tainic în care bunul simț, armonia, pacea, frumusețea, iubirea devin mult mai ușor accesibile ființei umane.
Acesta este momentul perfect în care cuplurile pot face dragoste pentru a se armoniza, puteți pregăti surprize romantice iubitului, seri speciale sau discuții constructive pentru armonizarea relației de cuplu. Efectele unor astfel de acțiuni făcute pe un moment extrem de benefic ca acesta au consecințe bune pe termen lung.
De asemenea, este o zi foarte bună pentru a fi consacrată artei, plimbărilor în natură, începerii de proiecte sau pentru asocieri, semnări de contracte.


Mai jos aveți momentele benefice cu două zile înainte de Lună Plină până la finalul acestui an:


August – 12 august, ora 19:35 – 13 august, ora 19:35, maxim benefic 13 august ora 7:35
Septembrie – 11 septembrie, ora 10:49 până 12 septembrie, ora 10:49, maxim benefic 11 septembrie, ora 8:22
Octombrie – 11 octombrie, ora 4:03 – 12 octombrie, ora 4:03, moment de maxim benefic pe 11 oct, ora 16:03
Noiembrie – 9 noiembrie, ora 21:22 până în 10 noiembrie, ora 21:22, maxim benefic 10 noiembrie 9:22
Decembrie – 9 decembrie, ora 15:43 până în 10 decembrie, ora 15:43, maxim benefic ora 3:43 pe 10 decembrie.

De altfel, pentru participantele la cursul online ”Calendarul secret al femeii de succes”, vom face o scurtă analiză personalizată a poziției Lunii în astrograma personală pentru a le ajuta să își înțeleagă mai bine feminitatea.

Tot în cadrul acestui curs, veți primi și calculul exact al poziției lunii pentru acest an, și vom învăța semnificația ascunsă a fiecărei poziții lunare pentru a ști astfel cum să acționăm și când, în funcție de ritmurile universului.

Diana Șerban

X