Tabăra de feminitate ”Secretele Zeitei”

Ediția a treia

Bran, 9-11 august 2019

Draga mea, poate și tu, la fel ca și mine, ți-ai dorit mereu să crești și să aduni in interiorul tău noi și noi energii care să pună în lumină diverse fațete ale feminității tale.


Fiecare fațetă a feminității noastre este în rezonanță cu un arhetip feminin. Unele femei sunt mult mai cerebrale și mai ”cu capul pe umeri”, altele sunt senzuale, dichisite, foarte atente la ținută, sexy și ”cu capul în nori”, altele sunt preocupate în special de spiritualitate, de arta vindecării, feng shui, yoga. Unele manifestă câte un pic din fiecare. Și așa mai departe.
Cu siguranță recunoști aceste tipologii în jurul tău cu ușurință. Se cunosc până în prezent zece tipologii feminine de bază, numite ”arhetipuri”.


Pentru a fi o femeie cât mai complexă, este bine să fie trezite aspecte din fiecare tipologie. Cu cât o femeie este mai complexă, cu atât ea este mai atrăgătoare și mai fermecătoare. Această complexitate funcționează ca un magnet irezistibil de atracție.


Pentru această tabără, am ales să studiem trei dintre aceste tipologii și modalități practice de a le trezi.


Arhetipul creatoarei – femeia plină de imaginație, creativitate și surprize, care folosește metode artistice, creative pentru a-și transforma viața într-o operă de artă și care nu cunoaște rutina, ci este mereu într-un proces creator. Te surprinde, te fascinează și este super spontană și activă.


Arhetipul amantei sau a iubitei – femeia care este mereu preocupată de iubire, senzualitate, eros și pasiune. Această pasiune se regăsește în tot ceea ce ea face în viață. Cunoaște tainele senzualității și este mereu gata să exploreze iubirea în toate formele ei.


Arhetipul magicienei – femeia preocupată de cunoașterea spirituală, arta vindecării, cunoaște tainele naturii și tainele ascunse ale universului, legile de care este guvernat. Are capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și de a transforma totul în jur prin puterea imensă interioară pe care și-a trezit-o.


Fiecare dintre cele trei zile de tabără va fi dedicat unui arhetip feminin și va cuprinde trei părți:


1. Partea teoretică în care vor fi expuse calitățile feminine ale arhetipului respectiv, precum și umbrele lui. Plusuri și minusuri.

2. Partea practică, în care vom face împreună tehnici de trezire a energiei feminine care este în corespondență cu arhetipul feminin studiat.

3. Expunerea unui program pe termen lung cu activități zilnice care ne vor ajuta să trezim calitățile specifice acelui arhetip în timp.


Ce beneficii vei avea dacă vii în tabără?


• Vei fi mult mai creativă, spontană și îți vei depăși frica de penibil și de a vorbi în public• Îți vei dezvolta încrederea în sine

• Vei explora părți din interiorul tău care sunt puse în lumină prin imaginație și creativitate

• Vei descoperi că senzualitatea și erotismul sunt aspecte firești ale feminității tale și vei descoperi noi nuanțe ale lor

• Vei învăța tehnici minunate de trezire a energiei feminine care te vor pune în valoare ca femeie

• Vei putea afla care sunt acele atitudini profund feminine care atrag și mențin această atracție într-o relație de cuplu

• Vei învăța metode spirituale de a face din viața ta o sărbătoare și de a te menține într-o stare de fericire interioară, care nu depinde de circumstanțele exterioare

• Vei conștientiza că mereu puterea este la tine și vei înțelege și de unde vine și cum se cultivă puterea interioară feminină, astfel încât tu vei determina circumstanțele vieții tale.


Avem doar 10 locuri pentru această tabără și ești invitată să ni te alături!
Cazarea se face in camera dubla, cu baie proprie.


Taxa cazare: 330 lei/persoana/2 nopti, mic dejun inclus. Acces la piscina, sauna si jacuzzi.

Cazarea se poate plăti și cu vouchere de vacanță.

Vezi hotelul aici: www.emire.ro

Taxa participare tabara:


Early bird: 300 lei pana in 1 iulie

General admission: 350 lei dupa 1 iulie.


Masa se poate servi la restaurantul din hotel.


Trainer: Diana Șerban
Te așteptăm cu mult drag!

X