Tabăra de feminitate ”Secretele Zeitei”

Ediția a patra, Bran, 14-16 august 2020

Anul acesta ne întâlnim la cea de-a patra ediție a taberei de feminitate ”Secretele Zeiței”.
Am păstrat tradiția de a organiza tabăra în centrul țării pentru a avea acces cât mai ușor femeile din toată țara. Ne vedem la Bran!


Ne dorim ca această tabără să fie un festin al feminității. O ocazie de a ne bucura și de a învăța împreună.
Programul taberei a fost atent pregătit pentru a răspunde nevoilor tale, dragă femeie, dornică de tranformare interioară.


Scopul acestei tabere este acela de a te ajuta să te echilibrezi, să îți regăsești puterea interioară, să te apropii mai mult de tine însăți și să îți crești charisma personală.
De asemenea, unele workshop-uri sunt dedicate relației de cuplu, un mic ghid din Kamasutra către o viață împlinită în doi, mici secrete care fac o mare diferență în păstrarea atracției pe termen lung în relația de cuplu.
Mai jos poți consulta programul complet al taberei.

Din programul taberei:
Dinamizarea și energizarea celor 7 chakras

Atitudini feminine vs atitudini masculine

Provocările femeii senzuale

Charisma și erotismul feminin

Porția de iubire și acceptare de sine prin autotransfigurare

Cum să păstrezi vie atracția în cuplu – secrete și rețete

Continenta sexuală – o revoluție în cuplu

Tehnici de relaxare și echilibrare prin yoga

Metode de trezire a senzualității

Femeia conștientă de emoțiile ei – exerciții de inteligență emoțională


În tabără sunt 10 locuri disponibile.


Pachetul taberei are prețul de 700 de lei și include:
Cazare în cameră twin (2 paturi separate), 2 nopți Mic dejun sâmbătă și duminică 15 ore de curs – dezvoltare personală pentru femei


Cazarea se face la Hanul Bran, chiar în centrul stațiunii Bran, vis-a-vis de castel, având acces ușor la toate punctele de atracție turistică din zonă.
Prânzul și cina se pot servi la restaurantul hotelului, în regim ”a la carte”.


Tabăra este susținută de Diana Șerban, trainer în dezvoltare personală și yoga teacher cu acreditare internațională.
Diana a absolvit Facultatea de Jurnalistică la Cluj și Scoala Populară de Arte, secția actorie, continuandu-si studiile apoi in UK la Institutul de Arte din Edinburgh.Mereu preocupată de dezvoltarea ei personală, a urmat cursuri de NLP și dezvoltare personală la Mastering Mind and Soul în București și cursurile de inteligență emoțională organizate de Refleqt, Cluj Napoca.A obținut ulterior diploma de formator si trainer in dezvoltare personală la Alma Vision.
Primii 10 ani de activitate i-a petrecut predând cursuri de feminitate in cadrul organizației VENUS – Asociatia pentru Elevarea Femeii, iar apoi, în urmă cu aproape 5 ani a constituit, împreună cu Julia Kolozsvari, Clubul de feminitate Afrodita, în cadrul căruia susține programe de feminitate, ateliere și tabere de feminitate.aici

X