Tehnica oului de jad

Practica oului de jad a fost ținută secretă si folosită doar de concubinele si impărătesele asiatice pentru a le asigura longevitate, pentru a le menține tinere si frumoase, pline de energie si cu o sexualitate activă.

Ouăle de jad sunt utilizate pentru imbunătățirea sănătății, atât fizică, cât și spirituală.

Exercițiile oferă mai multa forță pentru a ridica energia sexuală și pentru a o distribui către toate organele vitale ale corpului.

Pântecul unei femei este cel mai puternic centru de gravitație din corp.

Din păcate, acesta tinde sa concentreze si energia negativă care provine de la diferite stări dizarmonioase pe care tindem să le acumulăm, dar, prin aceste exercitii, energia negativă este eliminată și înlocuită cu o stare de bine și relaxare.

Ouăle de jad pot fi folosite de orice femeie (inclusiv in perioada de sarcină) pentru tonifierea vaginului și a mușchilor superficiali ai planșeului pelvin, acționând și asupra altor mușchi involuntari.

Această practică provine din Asia si este folosită de peste 2000 de ani.

Chinezii consideră organele sexuale drept centrul energiei noastre vitale, centrul care ne ancorează in pământ și ne susține spre ceruri.

Femeile care au folosit această tehnică nu au avut probleme de sănătate, frumusețea lor le făcea sa radieze un aer tânăr chiar dacă anii spuneau altceva.
Au avut parte de mai multă energie Chi care aduce starea de sănătate.

A fost pentru ani de-a randul o practică care, pe langa beneficiile fizice și spirituale, a inspirat multe picturi care se axau pe dezvoltarea energiei sexuale.

Chinezii consideră că  energia sexuala stă la baza vieții noastre și susține toate procesele profunde de transfomare lăuntrică, motiv pentru care au urmărit in practicile lor să cultive această energie, să o eleveze si să o transforme in energie spirituală.

Folosirea ouălor din jad ajută la îmbunătățirea lubrifierii si umidității vaginale, pentru confortul zilnic, dar si pentru actul sexual.
Utilizarea zilnică a ouălor din jad pentru cateva minute, dimineata sau inainte de culcare, îmbunătățește sănătatea organelor reproducătoare.

În webinarul pe care vi-l propunem, vom învăța:

metode de folosire a ouălor de jad
beneficiile pe care folosirea lor le aduce
alte secrete amoroase care ne ajută să ne îmbunătățim viața amoroasă foarte mult.

Pretul cursului online este 90 RON și se poate viziona la cerere, completând formularul de mai jos, după ce apeși tasta ”Mă înscriu!”

În prețul cursului este inclus:

Accesul la cursul online timp de o lună de zile

Punerea la dispoziție a materialelor specificate în timpul cursului.

X