Termeni și Condiții

1. Preambul

1.1. Pentru folosirea site-ului clubuldefeminitate.ro, in continuare „Site-ul”, este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre societatea SC ALLEGRIA ART STUDIO SRL  si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza Site-ul. Folosirea in continuare a Site-ului implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, aveti obligatia sa parasiti Site-ul.

1.2. Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de servicii realizate de societatea SC ALLEGRIA ART STUDIO SRL  prin intermediul serviciilor gazduite pe Site.

1.3. Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL . Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a Site-ului, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.

2. Definitii:

2.1. Client este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile, care foloseste Site-ul, incluzand accesul, navigarea, si care a lansat o comanda prin intermediul magazinului, iar Comanda a fost confirmata de catre Allegria Art Studio SRL;

2.1. Comanda este o forma de comunicare electronica ce intervine intre Client si ALLEGRIA ART STUDIO SRL, prin care Clientul solicita livrarea Continutului selectat, si este de acord sa il primeasca si sa il plateasca in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii;

2.2. Contract reprezinta acesti Termeni si Conditii impreuna cu Comanda, confirmata de catre Allegria Art Studio SRL  printr-un e-mail.

2.4. Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Allegria Art Studio SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Allegria Art Studio SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

2.5. Plata cu STRIPE – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

2.6 Continutul inseamna acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau video si/sau text in orice fel de format si/sau conferinte interactive in format multimedia si/sau fotografii, si/sau imagini, prezentate in cadrul site-ului, si/sau ore de coaching, si la care accesul se face, dupa caz, gratuit sau contra cost;

ALLEGRIA ART STUDIO SRL este vanzatorul, persoana juridica romana, cu sediul in CLUJ, Judetul CLUJ, Strada MIRCEA ELIADE, Nr. 4, Ap. 3A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/763/2018, Cod Identificare Fiscala 38953578, avand contul nr. RO31BTRLRONCRT0436777101, deschis la Banca Transilvania, telefon: 0728836555, e-mail: info@clubuldefeminitate.ro, ce desfasoara activitatea de organizare de cursuri de dezvoltare personala si invatamant cultural si evenimente de dezvoltare personala si culturale;

2.11. Magazinul este magazinul virtual gazduit pe site-ul clubuldefeminitate.ro, proprietatea ALLEGRIA ART STUDIO SRL si care permite vizitarea si vizualizarea versiunilor digitale ale Continutului;

2.12. Produse si Servicii inseamna produsele digitale, serviciile si/sau Continutul, mentionate in Comanda si care urmeaza a fi furnizate Clientului in conditiile stipulate in Contract;

2.13. Site este site-ul web avand adresa clubuldefeminitate.ro, proprietatea ALLEGRIA ART STUDIO SRL, prin intermediul caruia ALLEGRIA ART STUDIO SRL pune la dispozitia Clientilor si/sau Utilizatorilor informatii in legatura cu produsele si serviciile oferite și cursuri online care pot fi accesate cu user si parola dupa ce au fost achizitionate online la pretul afisat pe site;

2.14. Utilizator este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile prin folosirea Site-ului, incluzand accesul, sau navigarea.

3. Acord privind comunicarea prin mijloace electronice

3.1. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.

4. Produse

4.1. ALLEGRIA ART STUDIO SRL oferta Clientilor posibilitatea achizitionarii cursurilor si evenimentelor culturale și de dezvoltare personala, online sau in format fizic.

5. Lansarea si confirmarea Comenzii

5.1 Prin completarea si finalizarea unei Comenzi pentru achizitionarea de Continut, Clientul accepta oferta ALLEGRIA ART STUDIO SRL  cu privire la Continut. Momentul incheierii Contractului este acela cand ALLEGRIA ART STUDIO SRL  transmite catre Client o confirmare a acceptarii Comenzii prin intermediul postei electronice sub forma unui mesaj de bun venit in Centrul Smart, fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului. O Comanda neconfirmata de ALLEGRIA ART STUDIO SRL conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre ALLEGRIA ART STUDIO SRL si Client.

6. Dreptul de proprietate intelectuala

6.1 ALLEGRIA ART STUDIO SRL este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Magazinului, Software-ului si Continutului, graficii, logo-urilor si imaginilor incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile. Neexercitarea sau exercitarea cu intarziere de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL a drepturilor sale decurgand din Contract nu va fi considerata renuntare, dupa cum exercitarea singulara sau partiala a oricarui drept nu va impiedica exercitarea in continuare a altui drept.

6.2 Continutul este proprietatea exclusiva a ALLEGRIA ART STUDIO SRL, iar utilizarea sa de Client este supusa acestor Termeni si Conditii. Clientul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale ALLEGRIA ART STUDIO SRL asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze Continutul. Clientului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.

6.3 ALLEGRIA ART STUDIO SRL acorda Clientului, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Client. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Clientului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.

7. Facturare

7.1 Pretul corespunzator Continutului achizitionat este cel specificat pe Site si evidentiat in Comanda finalizata de Client si confirmata de ALLEGRIA ART STUDIO SRL.

7.2 Pretul Continutului se achita in lei (RON), anterior utilizarii acestuia. ALLEGRIA ART STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda atunci cand pretul Continutului a fost eronat afisat in Site, inclusiv dintr-o eroare tehnica.

7.3 ALLEGRIA ART STUDIO SRL va emite catre Client o factura pentru Continutul comandat, pe baza datelor de facturare ale Clientului pe care acesta le-a pus la dispozitia ALLEGRIA ART STUDIO SRL in prealabil.

8. Modalitati de plata

8.1Plata online folosind cardul

Societatea noastra accepta plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.clubuldefeminitate.ro foloseste platforma STRIPE.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, unele dintre aceste date pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei https://www.stripe.com/. ALLEGRIA ART STUDIO SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

9. Dreptul de retragere

9.1 In conformitate cu prevederile legale sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere, precum si contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL.

9.2 In considerarea celor de mai sus, Clientul intelege si accepta ca obiectul prezentului contract presupune furnizarea de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL de continut digital care nu este livrat pe suport material, dandu-si acordul prealabil expres pentru furnizarea continutului digital si confirmand pe aceasta cale ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere prevazut de lege. Clientul confirma, de asemenea, ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL si, pe aceasta cale, isi da in mod expres si prealabil acordul pentru inceperea executarii contractului.

10. Dreptul la despagubiri

10.1 Clientul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL. Cu toate acestea, ALLEGRIA ART STUDIO SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru pierderile pe care nici Clientul nici ALLEGRIA ART STUDIO SRL nu le putea prevedea in mod rezonabil la inceputul utilizarii de catre Client a Magazinului si nici pentru pierderile care nu rezulta ca urmare a culpei sau unei incalcari a obligatiilor legale sau contractuale din partea ALLEGRIA ART STUDIO SRL. Responsabilitatea pe care ALLEGRIA ART STUDIO SRL, ca furnizor de Continut, o are fata de Clienti in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Clientului. ALLEGRIA ART STUDIO SRL nu are nicio responsabilitate fata de Client cu privire la Continutul pe care acestia l-ar considera ca ofensator sau inoportun. Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

11. CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

11.1 ALLEGRIA ART STUDIO SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul ALLEGRIA ART STUDIO SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. ALLEGRIA ART STUDIO SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

14.2 Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul ALLEGRIA ART STUDIO SRL adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a ALLEGRIA ART STUDIO SRL. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail info@clubuldefeminitate.ro

15. Cesionarea si subcontractarea obligatiilor

15.1 ALLEGRIA ART STUDIO SRL poate cesiona si/sau subcontracta catre terti, in tot sau in parte, prezentul contract, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. ALLEGRIA ART STUDIO SRL va fi responsabil fata de Client pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

16. Incetarea contractului

16.1 Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri:

  1. Partile convin de comun acord incetarea contractului;
  2. Decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 21 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;
  3. In caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizatiei de functionare a unuia din contractanti, caz in care partile vor fi tinute a indestula datoriile uneia catre alta, datorii rezultate pana la momentul interventiei cauzei de disparitie.

17. Forta majora

17.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.

18. Legea aplicabila. Jurisdictia

18.1 Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.

19. Dispozitii finale

19.2 Orice notificare catre ALLEGRIA ART STUDIO SRL trebuie trimisa electronic la adresa de mail info@clubuldefeminitate.ro

X