Vreau și eu orgasm!

Orgasmul feminin nu mai este de mult timp un subiect tabu. Fiecare femeie ar trebui să se bucure în viața ei intimă de toate cele 10 tipuri de orgasm pe care le poate trăi!

Pentru atingerea diferitelor tipuri de orgasm, nu este esenţială poziţia amoroasă adoptată, ci mai ales armonia şi iubirea dintre cei doi îndrăgostiţi şi bineînţeles energia lor vitală, ca să poată face față energiei amoroase imense care se declanșează atunci.

Femeia are din naştere o mai bună capacitate de conştientizare şi un mai mare control asupra musculaturii zonei pelviene şi, deci, poate distinge mult mai uşor diferitele senzaţii şi fenomene care apar în această zonă. Este principalul motiv pentru care formele de orgasm sunt explicate cel mai adesea din punctul de vedere al percepţiilor feminine.

Sexologii definesc orgasmul într-o manieră non-poetică ca fiind “o transă însoţită de pierderea contactului cu realitatea”. TANTRA afirmă că orgasmul este o stare benefică de expansiune a conştiinţei, în care limitările obişnuite ale fiinţei sunt brusc desfiinţate, tirania minţii este abolită, iar subiectul pătrunde în extaz. O experiență metafizică.

Așadar, ce s-ar putea explica despre orgasm într-un webinar? Uite ce îți propunem noi:

Condițiile necesare pentru atingerea orgasmului

Ce înseamnă orgasmul cu continență sexuală

Tipuri de orgasm feminin și cum se pot atinge

Două tehnici tantrice care te ajută să te bucuri de orgasme multiple

Acest webinar face parte din seria ”Secretele Zeiței în dormitor”, un program compus din 7 cursuri.

Poți viziona întreaga serie de cursuri online la prețul de 250 RON.

Dacă dorești să vizionezi doar acest webinar, taxa este de 50 RON.

În prețul abonamentelor este inclus:

Accesul la cursul online timp de o luna de zile.

Materialele folosite în timpul cursului (documente word, prezentări powerpoint, muzică, filme, clipuri)

Înscrierea în grupul secret de facebook dedicat membrelor clubului nostru unde ai acces la materiale suplimentare și poți pune întrebări despre cursurile la care participi.

Trainer: Diana Șerban

Mă înscriu!

X